2015. április 16., csütörtök

Tatranský profil

Surovinou na výrobu frézovaných profilov je spravidla stredové rezivo. Najčastejšie tatranský profil uvidíte na vnútorných stropoch, stenách, v podkroviach, ale zdobí aj záhrady v podobe altánkov, záhradných domčekov alebo ako estetická súčasť oplotenia. Samozrejme, že ďalšiemu využitiu a vašim predstavám nikto nebráni. Naši zákazníci tento materiál najčastejšie využívajú na záhradné chatky, prístrešky, altánky v záhradách a podobne.


Dosky sú charakteristické tým, že jednotlivé kusy do seba zapadajú a to vďaka drážke a peru.

Ekologický a estetický materiál s vynikajúcimi tepelno izolačnými vlastnosťami, dokonale vhodný pre vaše stavebné zámery. Dovoz tovaru realizujeme v čo najkratšom možnom termíne po dohode so zákazníkom. Nechajte sa inšpirovať našimi produktmi a vyberte si tatranský profil u nás. V ponuke sú kvalitné drevené obklady ako tatranský profil , perodrážka, zrubový obkla ale aj dlážkovica, terasová podlaha, ukončovacie lišty, hranoly a ďalšie výrobky. Ponúkame Vám drevený obkla resp.


Naši zákazníci na ňom oceňujú najmä kvalitu spracovania a krásny autentický vzhľa ktorý dodá priestoru prirodzene elegantný vzhľad s nádychom prírody. Spoľahnite sa na vysokú kvalitu a nezameniteľnú krásu masívneho dreva. Pracujeme iba s kvalitne vysušeným a povrchovo upraveným smrekovým drevom.

Práve u nás si môžete objednať tradičný tatranský profil červený smrek a severský smrek v širokej palete veľkostí jednotlivých dosiek. V našej ponuke tiež nájdete ďalšie výrobky z. Vďaka svojim tepelnoizolačným vlastnostiam, vzhľadu a vôni budú dotvárať náš dokonalý domov ďalšie desaťročia. Na Slovensku je jednoznačne najpopulárnejším obkladovým materiálom tatranský profil. Objednať si ho môžete výhodne aj u nás, a to vyrobený z drevín severský smrek alebo červený smrek vo viacerých veľkostiach samotného profilu.


Vyrábame z dreva červený smrek a borovice. Okrem estetického dojmu má tatranský profil aj vynikajúce tepelné a izolačné vlastnosti. Drevená (dlážkovica) a terasová podlaha.


Všetko zo smrekového a borovicového dreva. Krycie profilové lišty. Kvalitné a vysušené drevo Vám dovozieme domov.


Má perfektné tepelné vlastnosti, takže v chladnom ročnom období rozhodne zimou trpieť nebudete. Jeho charakteristickým prvkom sú profily, ktoré majú drážky a na. TATRANSKÝ PROFIL - Perodrážka. Sú to drevené profilové lamely zo smrekového dreva. Tento drevený obklad sa používajú ako výsledná vrstva pri obkladaní ako vonkajších tak i vnútorných stien, alebo k obloženiu fasá stropov, štítov a hlavne podhľadov, či štablónov.


Tento produkt je vyrobený z kvalitneho XQY dreva.

Tatranský (perodrážka) a zrubový profil. Po zložení pera do drážky vytvára spoj v tvare písmena „v“ - pero nie je viditeľné. Produkty nie len predávame a rozvážame k Vám domov.


Vybrať si môžete z vyššej a nižšej triedy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések