2015. április 22., szerda

Laminált padló lépcsőre

A laminált padló lépcsőre is tökéletes megoldás lehet. Mint parkettások az elmúlt években számtalan alkalommal burkoltunk már laminált padlóval lépcsőt. Megmutatjuk a tökéletes megoldást!


A lépcsőt számos anyaggal burkolhatjuk, azonban az egyik legszebb megoldás, ha a szoba, illetve a folyosó padlójával azonos burkolatot kap, hiszen így megvan a folytonosság érzése. Ez a hihetetlen és olcsó ötlet megszépíti az otthonod Fa mintázatú lépcső olcsón? Természetesen igen!

Laminált padlót lépcsőre is lehet tenni? Gondoltál már arra, hogy a laminált padló lépcsőre is tökéletes megoldás lehet? Csak annyit kell tudni hozzá, hogy a fektetése nagyobb szakértelmet igényel. Azonban a költségeid várhatóan jóval alacsonyabbak lesznek. Péter fordult hozzánk, hogy ikerházában az emeletre vezető lépcsőn a padlószőnyeget cseréljük le neki laminált padlóra.


Biztosítja, hogy statisztikai célú, személyhez nem köthető adatok segítségével a weboldal működését folyamatosan javítsuk és jobb felhasználói élményt nyújtsunk a látogatók számára. A szőnyeget minden esetben a lépcsőre telibe ragasztással kell rögzíteni. A rögzítés oldeszeres,kontakt ragasztóval történik.


Sajnos ezáltal a lakásban,helyiségben egy két napig érezhető a ragasztó szaga.

Huszonöt éve folyamatosan dolgozom a melegburkoló - parkettás szakmában. Tevékenységem magában foglalja a parkettázást a fa, szalag, és laminált padló fektetést - javítást - felújítást, szőnyegpadló, pvc, linoleum fektetést - ragasztását. Napjaink laminált padlói hihetetlenül strapabírók és kimondottan könnyen ápolhatók. Ebben az oktató videóban megmutatjuk, hogyan rakhatja le önállóan a laminált padlót és mire van.


Minden jog fenntartva. Szín- és mintaeltérések a webáruházainkban lévőkhöz képest előfordulhatnak. A webáruházunkban található árak eltérhetnek a szórólapon és üzletekben található áraktól.


Erős kopásállósága és széles színválasztéka. A tömörfa lépcsőlapok tartósságuk miatt népszerűek. A falépcső típusai. Gyártásuk során az alapanyagot kisebb elemekké bontják, majd tömbösítéssel és rejtett vendégcsapok használatával állítják elő a kívánt méretű lépcső elemeket. Vinyl, PVC padló lerakást, kivitelezési munkát vállalunk.


Budapesten kívül megbeszélés alapján. A szolgáltatásokra vonatkozó árak tájékoztató jellegűek, az ÁFÁ-t NEM tartalmazzák. Parkettázás és meleg burkolás Pécsett és környékén, ingyenes helyszíni kiszállás és árajánlat készítés! Amennyiben munkájára igényes, megbízható parkettást keres, kedvező díjszabással, garancia vállalással. Fontos lehet figyelembe venni, hogy a laminált parketta lerakási díja is kedvező, és fektetését követően, azonnal igénybe vehető, és járható a felület.


Akár fával, laminált padlóval, akár járólappal van burkolva a lakás lépcsőzete, könnyen csúszik, hangosan kopog rajtuk a cipő. A hurkolt vagy buklé szövésű lépcsővédő szőnyeg strapabíró és időtálló.

Referenciáim közé tartozik, számos intézmény és magán lakás laminált padlóval, padllószőnyeggel és pvc padlóval történt burkolása. Továbbfejlődésem és a piaci igények figyelembe vétele, szükségessé tette, egy saját vállalkozás létrehozását. Lépcső burkolási megoldások - Minőségi laminált padlók, szalagparketták, parafa és vízálló padlók.


Egger, Haro, német padlók. Ha a lépcsővel összeköttetésben álló helyiségben nem ilyen van, a lépcsőre akkor is fontos, hogy ilyet tegyünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések