2015. április 8., szerda

Ajtótok méretek

Acéltok falazott válaszfalhoz. Az alábbi segédletben megtalálhatók a következő acéltokok mérettáblázata és műszaki metszetei a kőműves-, gipsz- válaszfaltokhoz. Ez az állapot természetesen senkinek sem jó, de elsősorban a lakossági felhasználóknak teremt. Beltéri ajtó nyitás irány, falnyílás méretek és egyéb tudnivalók.


Honnan tudo hogy balos vagy jobbos, mekkora falnyílás méret kell?

Szükséges falnyílás és egyéb mér. Tisztelet vásárlóink, ezúton szeretnénk felhívni szíves figyelmüket, hogy weboldalunk nem webáruház. Ezért előfordulhat, hogy az oldalainkon lévő termékfotók habár a legnagyobb gondossággal kerülnek publikálásra, azonban nem minden esetben egyeznek a kész termékkel az apróbb részletekben. Az ajtók Magyarországon is egyre elterjedtebb EURÓPAI UNIÓ-s DIN szabványban készülnek. Ennek értelmében a kialakított nyílás méretek eltérnek az egyedülálló magyarországi nyílásméretektől.


De minden magyar szabványú helyre beépíthető valamelyik DIN szabványú ajtó. Az utólag szerelhető ajtótok pontos beállításához vízmérték használatát javasoljuk. Ha a beállítás megtörtént, rögzítsük az utólag beépíthető ajtótokot purhabbal.

Hogy a hab ne nyomja be a tokot, a padló vonalában és kb. Ajtók vásárlása és rendelése az OBI-nál. A baj ott kezdődik, ha keverednek a méretek , mert a tervező egy német szabvány szerinti DIN-es ajtót tervez be, a kivitelező viszont egy MSZ szerinti falnyílást alakít ki rutinból, és a tulajdonos egy meghirdetett „kiváló és olcsó” ajtót talál, mondjuk szlovák méretben, ahol ráadásul jellemző méretként az ajtó. Ezen méreteket az árlistákban a legtöbbször fel is tüntetik, bár kétségtelen hogy a leggyakrabban használt beltéri ajtó méretek a 75-ös és a 90-es.


Szinte minden típusú ajtóra jellemző, hogy felárért bármilyen méretben gyárthatók. MDF tok vagy blokk tokos kivitelben, oldalt gumi tömítéssel, felülete ENDURO - fóliával fóliázott, borító lapok 45°-ban kapcsolódnak egymáshoz, a borítások szélessége mm. Maximális felkészültség.


Másodszor, maximálisan felkészült, szakmailag megkérdőjelezhetetlen, hosszú évek során elképesztő rutinra szert tett beltéri ajtó értékesítőket, akik bár stílusukat tekintve meglehetősen eltérőek, garantáltan profi módon fogják kezelni megrendeléseidet. A gipszkarton tok, kőműves tok nyitásiránya beépítés után is eldönthető. Mindkét tokszárban előre elhelyezett pánttáskák vannak, melyekbe az acél vagy fa ajtólap felakasztásakor kell a pántalsókat a helyszíni szerelőnek behelyeznie úgy ,hogy az ideiglenes távtartókat kiveszi.


Az ajtótok és a lap színe lehet azonos vagy eltérő. Az ajtólap felülete alatt, az ajtó belseje rendelhető papírács betéttel, könnyített faforgács betéttel (VSP), furatolt faforgács betéttel (RSP). Dekor és CPL beltéri ajtók. Revíziós ajtók gipszkarton falba. Minden raktárunkban készleten vannak.


Műanyag, fém és gipszkarton betétes reviziós ajtók gipszkarton falba. A fém revi ajtó és az alumínum keretes gipszkarton betétes reviziós ajtók egyedi méretben is rendelhetők.

A kiírt árak minimum db. Panel méretek is, raktárról! Fakeretes tele ajtók, PANEL lakásba, akár hét alatt. COLORI beltéri ajtók, Standard modell - tele ajtó gravírozás, üv.


Rendelhető gipszkarton betét nélkül is, csak a keret! Kérjük érdeklődjön munkatársunknál! Gipszkarton reviziós ajtók és árak – fém reviziós ajtók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések