2015. április 30., csütörtök

Kasírozott kőzetgyapot

A Fixrock FB(Fleece, Black, 1side egyoldali fekete üvegfátyol kasírozású termék) lemezek kedvezően alkalmazhatók szerelt homlokzatburkolatos, hátul szellőztetett légréteges falszerkezetek hőszigeteléseként még akkor is, ha a burkolóelemek közötti hézagok nyitottak. Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy Ön a lehető legjobb élményt kapja weboldalunkon. Légcsatornák, szellőzőcsatornák, valamint nagy átmérőjű csövek szigetelésére.


Rockwool Multirock hőszigetelő kőzetgyapot lemez. A vakolható kőzetgyapot a vakolt kőzetgyapot hőszigetelő rendszerek (ETICS) ideális hőszigetelő anyaga, mert kiváló hőszigetelési tulajdonsága mellett kitűnő hangszigetelő képességgel bír, jó páraáteresztő és növeli az építmény tűzállóságát.

Továbbá a régi vegyes falazatú épületek mint vert fal, vályog. Az URSA ÁSVÁNYGYAPOTOK nagyon sokszínű üveggyapot szigetelőanyagok. A tekercses és táblás, csupasz és kasírozott termékek kiváló hő- és hangszigetelő, valamint tűzállósági tulajdonságokkal rendelkeznek. Termékeink széles választéka felhasználható mind újépítéshez, mind felújításhoz.


ROCKWOOL Airrock LD hangszigetelő kőzetgyapot. Tetőtérbe szarufák közötti kiegészítő hangszigetelésre és hőszigetelésre Multirock vagy Deltarock mellé, vízszintes padlásfödémre hőszigetelésre, gipszkarton válaszfalakba hangszigetelésre. Két típusban kerül előállításra, mégpedig csupaszlemezként, valamint egyik oldalán üvegfátyollal kasírozott változatban.

Az elsőt a szakemberek akkor szokták javasolni, ha a szigetelés olyan helyen válik szükségessé, ahol az anyag közvetlenül kapcsolatban van a külső levegővel, például külső falszerkezetek esetében. Kiváló kőzetgyapot hőszigetelő anyag házunk minden területére. Tetőtérbe, gipszkarton előtét és válaszfalakba, könnyűszerkezetes épületekbe, faházakba, hétvégi házakba. Kőzetgyapot és üveggyapot szigetelések ára.


Felhasználási terület: A Multirock lemezek kedvezően alkalmazhatók gipszkarton válaszfal rendszerekben, homlokzati falak belső felén, borított gerendafödémek gerendák közötti légterében, könnyűszerkezetes épületek homlokzati acél falkazettáiban, zárt álmennyezetek fölött hő-, hang- és megelőző tűzvédelmi szigetelésként. Elsősorban olyan szerkezetekben. Termékei között megtalálható a vakolható ásványgyapot lemez, födémközti lépéshang és hőszigeteléshez (lépésálló), réteges falakhoz, kasírozott kőzetgyapot lap, álltalános felhasználású ásványgyapot (válaszfal, gipszkarton rendszerek, szarufák közötti hőszigetelés). Kiválló termékük a PAROC vakolható.


További fontos és praktikus szempont, hogy a speciális üvegfátyollal kasírozott kőzetgyapot lemezeknél a már említett előnyös műszaki, tűzvédelmi tulajdonságaik mellett az üvegfátyol borítás gátolja az esetleges kiporzást, a beépítést követően is látható lemezek esztétikus látványt nyújtanak illetve a. LMF AluR) mm, tekercs=8m az ár 1m2-re vonatkozik: Az LMF AluR ívesre alakítható, egyik oldalán üvegszövettel megerősített, alumínium fóliával kasírozott , teljes keresztmetszetében hidrofóbizalt ásványgyapot lamell, a fóliára merőleges irányú szálakkal. A homlokzatok szigetelésének fontos célja a fűtésszámlák csökkentése. Alumínium és kasírozott fóliák különböző felhasználási területekre. Armaflex, Tubolit csőhéjak, szivacstáblák, öntapadó csíkok, ragasztók széles választékban.


Gépészeti szigetelés. Széles körű termékválaszték tech.

Mészkövet, kokszot és dolomitot is kevernek hozzá. Igen sok kedvező tulajdonsággal rendelkezik, viszont árban drágább, mint a polisztirollap. A kőzetgyapot alapanyaga a bazalt elnevezésű vulkáni kőzet. Számos helyen alkalmazhatjuk hő- és hangszigetelésre.


Sűrű szálas szerkezete jól elnyeli a hangokat, így a. Hangszigetelő kőzetgyapot melyet gipszkarton falakba, álmennyezeti rendszerekbe használhatunk akusztikai hangszigetelésként. Az egyik oldalán fekete üvegfátyol bevonatot kapott melynek célja, hogy megakadályozza a kőzetgyapot szálak kiporzását és esztétikus. A kasírozott kőzetgyapot különösen ajánlott olyan szerkezetekben, ahol a hőszigetelés közvetlenül érintkezik külső, áramló levegővel, mivel az üvegfátyol-kasírozás megakadályozza az áramló levegő behatolását a szálak közé. Az alukasírozott kivitelű kőzetgyapot (bazaltgyapot) csőhéjak kasírozása üvegszál erősítésű alumínium fólia, mely hatékonyan akadályozza meg a kőzetgyapot kiporzását.


Consig termékek: Felületre merőleges szálelrendezéssel és üvegszálháló erősítésű csupasz vagy aluminium fóliával kasírozott kőzetgyapot , hőelosztó- és használati melegvíz- vezetékek, csővezetékek és tartályok hőszigetelésére. Nem éghető, hő hatására füstöt nem fejleszt, nincs égvecsepegése, képes a tűzterjedést megakadályozni. Az anyag szálképzésekor a porképződés elkerülésére olajat is kell adagolni.


Műgyantával kötve lágy, fél­kemény és kemény lemezek készíthe­tők belőle, de forgalomba kerül mat­racok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések