2015. április 24., péntek

Austrotherm hőszigetelés

Find The Perfect Gravel Now - Small Samples Also Available. The longer or wider the gravel path, the more gravel or. Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Check Out Steel on eBay.


Fill Your Cart With Color today!

Expandált polisztirolhab hőszigetelő anyagok: hatékony hőszigetelés az épület minden szerkezetén. A hatékony hőszigeteléssel nem csak a természetnek, hanem pénztárcánknak is segítünk: fűtési és hűtési költségeink csökkenni fognak, így a hőszigetelés hamar megtérül, nem is beszélve. A fizika törvényszerűségei szerint a hő felfele terje de szigetelni kell azokat a vízszintes szerkezeteket is, melyek hidegebb terek felett helyezkednek el. Ilyenek a talajon fekvő padlók, de a pince födémek és az árkádok, áthajtók födémei is.


Az AUSTROTHERM piacvezető polisztirol gyártó. A kivitelezők szívesen dolgoznak vele. Mérettartó anyag és kiváló hőszigetelő! Homlokzati hőszigetelés esetén a talajszint felett kb.

Alatta a nedvességhatás és a fokozott mechanikai igénybevétel miatt csak olyan nagy szilárdságú, nedvességre nem érzékeny hőszigetelést célszerű használni, mint az extrudált polisztirolhab vagy a formahabosított EPS. Kisebb vagy nagyobb megtakarítást szeretne homlokzati fala hőszigetelésével? Milyen vastagságban kéri személyre szabott rezsicsökkentő ajánlatát?


Austrotherm homlokzati hőszigetelés kisebb vagy nagyobb megtakarítással. Kérjen egy kedvezőbb árat, és munkaidőben akár órán belül küldjük Önnek egyedi ajánlatát. A termékek között hő-, hang- és lépéshang szigetelésre alkalmas verziók is léteznek. A termékek felhasználhatóak új ház építésekor vagy utólagos felújításkor is. Passzívházak hőszigetelésénél is kiváló.


Közkedveltségüket a hagyományos expandált polisztirol és grafitos polisztirol lemezek jó hőszigetelő képessége. A szigetelésbe fektetett pénz többszörösen megtérül, mert a minőségi szigetelőanyagoknak köszönhetően télen a fűtésszámla, nyáron a lakás belső hőmérséklete csökken. Szigetelni márpedig egészséges. A szigetelés mellett elsősorban gazdasági érveket szokás felhozni: a haszon, amit a jól, minőségi alapanyagokkal elvégzett szigetelés hoz nekünk és. Energy costs saving thermal insulation from the cellar to the roof.


EPS-Polysterene , XPS-Insulation (extruded Polysterene), Facade Profiles and Sanitary Boards. TNM rendelet első követelményrendszerének teljesülését lehet. Budapesten és vidéken AKCIÓ, GARANCIÁLIS munkavégzés.


Hőszigetelő rendszerek, kivitelezés, tetőfelújítás, vakolatok.

A termék homlokzati hőszigetelő bevonatrendszerekben alkalmazott, pihentetett polisztirol keményhab. Az AT-Hanyagból készülnek homlokzati díszítő profilok, amelyeket a kivitelezés során kell végleges felületképzéssel ellátni. Ha pedig a hőszigetelés az amin gondolkodik akkor a egyedülálló hőszigetelő rendszer kínálatunkból választhat: Megtalálja a polisztirol lapos hőszigetelő rendszereket cm-től akár cm-es vastagságig, talál hőszigetelő rendszereket utólagos hőszigeteléshez, kőzetgyapot hőszigetelés is jó megoldás ha légáteresztő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések