2015. április 8., szerda

Falco bútorlap

A LOVE kollekcióban a cég laminált bútorlapot, natúr faforgácslapot, munkalapot és Betonyp építõlemezt kínál. Natúr faforgácslapok és MDF-ek extrém méretekben is megtalálhatóak nálunk. Készleten nem lévő termékeket, pár napos határidővel szállítjuk. Dekorválaszték itt tölthető le: bútorlap , munkalap.


A Mirror Gloss nem változott.

Vasalatok, fogantyúk, amitől a bútor működik! A dekorok széles választéka teszi alkalmassá, hogy a modern bútorok és belsőépítészet. Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy megrendeléskor a bútorlap élzáróval együtti kész (bruttó) méretét kell megadni! Kérjük, a megrendeléskor a felvett méreteket mindig egyeztessék. A szabást csak aláírt megrendelőlap és előleg befizetése mellett kezdjük meg!


Valljuk, hogy csak a minőségi termékektől lesz otthona igazán harmonikus, látványos és praktikus. Közel 2féle dekor bútorlap azonnal raktárról! Válassza ki alapanyagait bútoraihoz nálunk, meg is csináljuk.

Falco bútorlap színek. Reitter Ferenc utca 132. Luctra lámpák A Luctra inteligens lámpák biológiailag hatékony fényt biztosítanak az irodákba, otthonokba.


A bútorlap (laminált faforgácslap) a bútorgyártás fontos alapanyaga. Nem összekeverendő a pozdorjával, ami főleg lenből és kenderből készűl (ma már nem nagyon használják). Azzal a céllal lett kifejlesztve, hogy helyettesítsék a drága tömörfát a bútorgyártásban, és egy könnyen és gyorsan felhasználható, gazdaságos anyagot kapjunk.


Megbízható, minőségi, életre szóló megoldást kínálunk az Ön otthonába. Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Több európai bútorlap gyár magyarországi képviseletét látjuk el, de a nagykereskedelem mellett bútorlap szabászat, élzárás és egyedi bútorgyártás is a portfóliónk része. Itt , Budapest XVIII.


Leave the search box empty to find all products, or enter a search term to find a specific product. Bútorlapok raktáron. Sárga bútorlap színek. Zöld bútorlap színek.


Lila bútorlap színek. Design mintás bútorlap színek. Tekintse meg teljes, aktuális bútorlap színválasztékunkat a Domoterc bútorlap színkatalógusában!

Legfontosabb célunk mindig, hogy vevőinknek asztalosipari termékek gyártásához jó minőségű, válogatott alapanyagokat biztosítsunk. A FALCO magasfényű laminált lapja, faforgácslapja, egy vagy mindkét oldalán papír laminátummal (aminoplaszt alapú műgyantával átitatott dekor-papírtermék) bevont, visszahűtéses technológiával készített fényes, tükörfényes felületű, dekoratív megjelenésű bútoripari és belsőépítészeti alapanyag. Győr és Észak-Nyugat Magyarország különböző régióiban, elsősorban asztalos, kárpitos, illetve lakberendező szakmában dolgozók beszállítójaként.


Cégünk, a SOMY Kft. Kistarcsa lapszabászat, lapszabászat, élzárás, bútorlap , méretre vágás. Műhelyünk könnyen megközelíthető Budapestről az M0-ás autópálya kistarcsai kihajtójától, valamint Gödöllőről is a 3-as főút-ról.


FALCO Korpusz Fehér (18mm) - bútorlap : Leírás: Dekoratív megjelenésű bútoripari és belsőépítészeti alapanyag. Finomfelületű E-LE formaldehid emissziós osztályba tartozó faforgácslap. Magas színtartóssági értékkel rendelkezik, erőforráskímélő és újrafelhasználható.


UV-álló, karcálló és környezetbarát. Tükörfényes bútorlap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések