2015. április 28., kedd

Belső redőnytokos műanyag ablak

Egy régi rendszer új minőségben… A régi, rossz hang- és hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkező faredőnyök fa tokszerkezetének korszerű, nagyon jó légzáró és kiváló hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező utódja a belső (felső, vagy ráépíthető) tokos redőny műanyagból készült tokszerkezete. A felső tokos redőnyt mindig a nyílászáró tetejére szereljük, és azzal egy időben építjük be. A lefutó sín az ablak külső síkjára kerül felszerelésre. A tokszerkezet belső.


Modern műanyag ablak beépítése, egy elöregedett gerébtokos ablak helyére. Tekintse meg egy nyílászárócsere szakszerű elvégzését!

Műanyag , fa és alumínium nyílászárók cserével, beépítéssel, év garanciával! Az a fránya helyreállítás az ablakcsere után hozzászólás1. Tisztítsa műanyag nyílászáróit vegyszerek nélkül. Belső redőnytokos Aluplast,Decco műanyag ablak cseréje és beépítése Baján is. A rejtett mini tokos redőny kivitelezéséhez a tervező, a kőműves, azablakos, és a redőnyös feladatok állandó egyeztetésére van szükség.


Alépcsős áthidaló erősen leszűkíti a szigetelés lehetőségét a. Homlokzati fal és ablak részlete redőnytokos áthidalónál. Expandált PS hab utólagos hő- szigetelés.

Fehér színű műanyag nyílászáró kínálatunk széles esztétikai és műszaki határok között mozog. Termékkínálatunk összeállítása során a tartósság, a hosszú távú garancia vállalása és a magas minőségű nyílászárók értékesítése foglalt el központi helyet. A falban, „rejtve” található, ez a rendszer csak a nyílászáróval együtt, egy időben építhető be.


Ezt ráépíthető tokos kivitelnek is hívhatjuk. A sarokban lefutó gurtni nem akadályozza az ablak , ajtó nyitását. A gurtnicsévelő dob is a falba vésett dobozba kerül.


Lehúzható mobil szúnyogh. Redőnyrendszer szúnyoghálóval. Gyakran a helyszín adottságai miatt nem építhető be szekcionált kapu, a redőnykapu ilyenkor is használható. A legtöbb ember odafigyel arra, hogy a lakása tiszta és rendezett legyen. Ez a dolog nagyon fontos a higiénia és a komfortosság érzetének fenntartása szempontjából is.


Belső tokos, SKS, vagy más néven felső tokos redőny: Főként új építéseknél és a régebbi vidéki házak ablakcseréjénél ajánljuk. Technika, technológia, lehetőségek. A redőny tok belseje gyárilag szigetelt.


Szerkezeti felépítéséből adódóan (a palást a fölötte elhelyezkedő tokba tekeredik fel) sem a belső -, sem a külső térből nem vesz el helyet, valamint az oldalfalakon a helyigénye is minimális, mindössze a lefutó szélessége. A többi redőnyrendszerhez képest az eléépített redőny jobb hangszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik. Szervizlemeze az utcafronton található, így annak javítása során nem sérül a lakás belső tere.


Műanyag paneles bejárati ajtók óriási választékát is kínáljuk, szabvány- és egyedi méretekben.

A műanyag bejárati ajtó erős, kiváló hő- és hangszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik, tökéletesen zár, és könnyen tisztítható, biztonsági fokozata igény szerint emelhető, karbantartása, javítása, beállítása bármikor megoldható ellentétben a sokak által. A fa nyílászárók természetes környezetet kölcsönöznek otthonának, mivel a fa természetes megjelenést, illatot és egészen más hangulatot áraszt a műanyag nyílászárókhoz képest. Kültéri fa nyílászáróink első osztályú, hossztoldott, csomómentes borovi fenyőből készülnek, melyek a szabványos előírásoknak megfelelően kerülnek feldolgozásra. Azoknál a lakásoknál, ahol a belső tér kialakítása és színek összhangja a természetes anyagok használatát részesíti előnyben, ott a nyílászárók árnyékolására a trópusi fából készített Reluxák kínálják a legjobb választást.


A trópusi fa sajátossága a nagyon tömör szerkezet és a csomómentesség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések