2015. április 15., szerda

Műsövény kerítés

A műsövény levelei zöld és barna színűek, így természetes hatást keltenek. Nem bújnak meg benne a rovarok mint az élő sövényben. A műnádak és műsüvények időjárásálló anyagból: poliészter és UV álló PVC-ből készülnek, sokáig megtartják színüket. Műsövény kerítések. DÉLEGYHÁZA KERÍTÉS TAKARÁS.


Ez a kerítés UV- és tűzálló polipropilénből (PP) készült.

A COVID-terjedése miatt, úgy döntöttünk, hogy vásárlóink és kollégáink védelme érdekében határozatlan ideig korlátozzuk megszokott nyitvatartásunkat és szolgáltatásainkat! Screeno Line betétek, Ecoflex műanyag szalag Tervezze meg kerítését! Kerítésrendszerek Kft. Belátásgátló, kerítés takaró széles választékban kedvező árban, széles választékban, raktárról, akár azonnali szállítással! Belátásgátló kerítésekszéles választéka várja az OBI internetes oldalán és áruházaiban!


Tisztán és egyszerűen beépíthető kerítések, kerítés elemek , kapuk, egyedi kerítés fedlapok, kerítés takarók, kerítés hálók webáruháza. Díjmentes szállítással. Könnyű a felszerelés.


Videónkban bemutatjuk a természetes hatást keltő, szinte teljesen takaró belátásgátló műsövényt.

Levélbedobó nyílással. A videóban szereplő termékeket megtalálod. Somló kerítés A piacon legkedvezőbb árú Somló fa táblás kerítéselem kiválóan alkalmas kerti egységek leválasztására. Hatásos átlátásgátló, lamellái kiváló takarást biztosítanak, így megőrizhetjük kertünk intim hangulatát. Campovert műsövény kerítés.


Horganyzott drótvázra szerelt, többszínű szálakból szőtt. UV-álló, csaknem 1-ban árnyékol. Szinte azonnal élvezheti az örökzöld sövény kerítés tökéletes fedését a kertjében.


Maga az acélrács nem látszódik, hiszen sűrű réteget képez rajta a növény, így a csodasövény mindig gyönyörű látványt és maximális takarást biztosít a kíváncsi szemek elől. Terméktulajdonságok: - horganyzott drótvázra szerelt, - többszínű szálakból szőtt, dekoratív műsövény ,. Photosynthesis Kihúzható műsövény kerítés. Tekíntse meg a heti ajánlatokat a Vivre-n.


A szállításról mi gondoskodunk. További lehetőségekről, 4db- os csomag kedvezményről érdeklődjön e- mailben. Az ár az év folyamán változhat. A Z Aktuális Készletre, Árakra Kérdezzen Rá E- Mailben budai. A fűzfavessző sokoldalúan felhasználható alapanyag: rengetegféle kosár és bútor készülhet belőle, de akár árnyékolásra, takarásra is használható.


Az oldalkerítés legalább olyan fontos, mint a frontkerítés, bár funkciójában eltérő attól. Telkek elválasztása, szomszéd felőli telekrészünk leválasztása, kiskertek elhatárolása, állatok életterének kialakítása min ezekkel az egyszerűen, házilag is kivitelezhető kerítésekkel történik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések