2015. április 15., szerda

Km tégla ár

A kisméretű tégla nagy előnye, hogy raklapos kiszerelésben könnyen szállítható. Falazáshoz jól használható. Beépítéskor viszont azzal számolni kell, hogy hőszigetelése nem a legjobb a tömör téglának. A megvásárolt Porotherm téglákat teljes kamion megrendelése esetén ( raklap mennyiség felett) Piliscsaba km -es körzetén belül fuvardíj nélkül kiszállítjuk építkezéséhez.


Kérem hogy ennek mértékéről érdeklődjön értékesítő kollégáinknál.

A hagyományos B-30-as falazóblokk tégla a legelterjedtebb falazóelem a hőszigetelést nem igénylő teherhordó szerkezeteknél. Ideális tárolók, garázsok, melléképületek építéséhez, felújításához. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Leier, Porotherm, Ytong tégla kedvező áron a Hofstadter tüzépen. A Wienerberger komplex építési megoldásokat kínál: a Porotherm téglák, Tondach tetőcserepek, Terca burkolótéglák és a Wienerberger kéményrendszer olyan magas minőségű, modern technológiával készült építőanyagok, melyek egészségesek, energiahatékonyak és gazdaságosak. Tégla ár és árlista letöltése. Ha mi intézzük a tégla szállítását, a felpakolást és a lepakolást is természetesen biztosítjuk.


Kisméretű bontott tégla színek:-sárga, narancssárga-vörös-vegyes színű, sárgától a vörösig.

Vegyesen is megvásárolható. Az ár az aktuális árukészlet, és a vásárolt mennyiség. Információ:Bontott tégla. KÉSZLETRŐL AZONNAL! A tégla mint építőanyag kb időszámításunk előtt 10.


A megadott ár db termékre vonatkozik! Ennek köszönhető, hogy nagyon sokan érdeklődnek iránta. A bontott tégla sokoldalúan hasznosítható, nagyon jó minőségű és az ára is kedvező. Sokak szerint a bontot tégla szebb, mint a frissen a gyárból jött tégla és a látszó felületeket, kerítéseket, járdákat, falakat bontott téglából építik meg.


Nézd meg a lejárt, de elérhető terméket is. Ha találsz kedvedre valót, írj az eladónak, és kérd meg, hogy töltse fel újra. A Vaterán lejárt aukció van, ami érdekelhet, a TeszVeszen pedig 5. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Hagyományos kémények építéséhez felhasználható tégla. A szállítást országos lefedettséggel végezzük közvetlenül a gyártás helyéről.


A fenti árak az ÁFA-t tartalmazzák.

Kérjen tőlünk személyre szabott árajánlatot akár tanácsadással is az alábbi gomb megnyomásával. Folyamatos árváltozások miatt kérje névre szóló, aktuális árajánlatát. Minden megkeresésre órán belül válaszolunk! Schiedel kémény építőanyag kereskedés építőanyag kereskedés tüzép. A nyilások és a vastagabb falak bontása.


A felmérés szükséges minden esetben. Videonkból megtudhatja, miért előnyös a Wienerberger webáruház használata, akár Porotherm tégla , akár Tondach kerámia tetőcserép termékeket keres. A kiválasztott termékek kosárba helyezését követően megkapja előajánlatunkat, amellyel felkeresheti az Ön által kiválasztott kereskedelmi partnerünket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések