2015. április 16., csütörtök

Aluminium ablak profil

Minőségi alumínium nyílászárók elérhető áron. Welcome our ! Alumínium Profil értékesítés. Our experts are specialists with over years of experience.


Our products contain extremely high level of technology and manufacturing culture, as a hertitage from ALUKOL Ltd.

German partner named VERSBACH GmbH. A színes műanyag ablakokat már hosszú évek óta lehet megvásárolni, de még csak most jutottunk el addig, hogy a fóliázásnak, a szép, sokszor a fával is összekeverhető hatása mellett, van egy árny oldala is. Több ezer alumínium profil és lemez, akár díjmentes házhoz szállítással. Egyedi igények megvalósítása tanácsadás, tervezés, profil gyártás. Az ALUPROF alumínium nyílászáró rendszerei sok különböző fajtájú ajtó és ablak beépítését teszik lehetővé a felhasználástól és a különféle betöltött funkcióktól, esztétikától, hőszigeteléstől, betörésvédelmi, füstgátlósági vagy tűzgátlást illető elvárásoktól függően.


This video is unavailable. A Profil -Ablak-Soós Kereskedelmi Kft. Közel 1m2-es bemutatótermünkben teljes körű szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Korszerű több kamrás hőrekeszes rendszer, bemaratás mélység mm. Az aluprofil termikus elválasztása optimális hőszigetelést biztosít. Az ablak profildarabok beépítési mélysége: mm (tok), mm (szárny), az ajtó esetében pedig: mm és mm. A tok és a szárny profildarabok értékei – az ablak bezárt állapotában kívülről egysíkú hatást keltenek, míg az ajtó esetében a szárny és a tok összesimuló felület hatását keltik. A profilok alakjának.


Cégünknél lehetőség van a nyílászárók, ajtók egyéb termékek árajánlatkérésekor, esetleg vásárlása előtt egy úgynevezett helyszíni méretpontosításra, amit a munkatársaink önnél a beépítés helyszínén végeznek el és ez által egy pontosabb képet tudunk adni a termékről, valamint önök is megnyugodhatnak, hogy egy szakember mérte fel a munkát. A termikusan elválasztott aluprofil kiváló hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik. Biztonsági ablak fólia A Biztonsági és Betörésvédelmi Ablakfólia nagymértékben lecsökkenti a kár okozta költségeket azáltal, hogy az üveget egyben tartja egy nagy erejű robbanás közben és után is. Robbanás esetén a fólia csökkenti a sérülésveszélyt és meggátolja az üvegszilánkok és egyéb törmelékanyagok.


A hőhídmentes kivitel már jó minőségű hőszigetelési értéket biztosít, ami megfelel a közösségi ingatlanokkal szemben támasztott jogszabályi követelményeknek. SUPERIAL alumínium ablak és ajtó. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website.


A Item profilok típusai. Item aluprofil, Bosch profil és Minitec gyártmányú alumínium profilokkal. Aluminium borítású műanyag ablak többféle típusban kedvező áron. Ház Kft ajtó és ablak szaküzlet Budapesten.


Folyamatos Akciókkal várjuk!

OTTO FUSCH csoport vette át a céget, de a Schüco megmaradt független szervezetnek, fő profiljuk ként az alumínium ablak és ajtók nagykereskedelmét tartva meg. A rejtett szárnyú elektromos ablak motorja lehetővé teszi a szabályozott természetes szellőzést az ablak nyitásával és zárásával az igényeknek megfelelően, ami által csökken az energiafogyasztás. A rendszer lehetővé teszi a kifelé nyíló szerkezetek gyártását, lapos küszöbös megoldásokat, és a nagy szerkezeteknél is elérhető a vékony keresztmetszetű, filigrán alumínium profil.


A rendszer nagy profil és kiegészítő választéka miatt nagy szabadságot ad a tervezéshez, és annak megvalósításához. Az új MB-ablak -ajtó-rendszer kiváló szigetelő tulajdonságokkal bír. A rendszer megfelel az egyre növekvő piaci elvárásoknak az új ablakok energiatakarékossága vonatkozásában.


Kínálatunkban a szigetelések három változata érhető el: ST, SI és AERO. Ez az első alumíniumrendszer a piacon, mely szilícium-dioxid alap. Az alumínium ablak és ajtógyártás nem igazán elkülöníthető egymástól, így az alumínium ablak , illetve alumínium ajtók könnyen előállíthatók. Ez a kivitelezők és forgalmazók munkáját jelentősen megkönnyíti, mert a váltás az alumínium ablak és ajtó között. HI ablak a ferde szélű külső kontúrral renováláshoz vagy optikai hangsúlyozásra kiválóan alkalmas.


A SCHÜCO AWS RL. Rendszereink között megkülönböztetünk hőhidas és hőhídmentes rendszereket. A két típus között a legfőbb különbség, hogy a hőhídmentes profil nem rendelkezik hőhíd megszakítóval, ezáltal csak azonos hőmérsékletű terek elválasztására alkalmas. Műszaki szempontból ugyanazzal a tartalommal lehet felszerelni.


Tekintse meg folyamatosan bővülő szúnyogháló alkatrész terméklistánkat. Műanyag szúnyogháló keret.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések