2015. április 10., péntek

Fatra imperio

Fatra imperio

Imperio is a special heterogeneous flooring. This type of flooring is greatly suitable for wet environment, is resistant against abrasions and scratches, has good dimensional stability and thermal expandability, is healthy and does not collect dust, therefore it suits mainly households of allergic people. Tento typ podlahoviny se skvěle hodí do vlhkého prostředí, odolává otěrům i škrábancům, má dobrou rozměrovou stálost i tepelnou roztažitelnost, je zdravotně nezávadná a nezadržuje prach, proto se hodí především do domácností alergiků. Dieser Fußbodenbelag ist hervorragend auch für feuchte Räumlichkeiten geeignet, er ist wischfest und beständig gegen und Kratzer, hat gute Dimensionsstabilität und Wärmeausdehnung, ist gesundheitlich unbedenklich und staubabweisen weshalb er gerade auch für Haushalte mit Allergikern geeignet ist.


Fatra imperio

European manufacturer of vinyl floor coverings. Our vinyl floors reflect modern lifestyles, improve living conditions, contribute to a healthy and clean environment and offer protection from allergies. Nabízí dřevěných dekorů, jsou odolné proti oděru, poškrábání i vlhkému prostředí. S možností pokládky na podlahové vytápění. The hard profile has an ingenious structure with integrated softened sealing edges for easier installation.


When painting or when hiding freely lain cables you will appreciate the possibiity to remove it by simply taking it off. IMPERIO - luxusní vinylové dílce. Tyto heterogenní vinylové podlahoviny nabízejí dvanáct dekorů dřeva. Jsou odolné k vlhkému prostředí, mají odolnost proti poškábání a oděru a nízkou úroveň hluku.


Zobrazit detail podlahy. Zjištěte nezávazně kolik vás podlaha bude stát. Fatra Thermofix WOOD. Gerflor Creation 55. Objectflor Expona Domestic 40. Karndean Conceptline 30.


Kompletní ceník všech vinylových podlah v naší nabídce. Ceny za naše vinylové podlahy se pohybují v rozmezí 3až 7korun za metr čtvereční. Každý díl se skládá z pěti vrstev a dohromady vytváří jedinečně odolnou a elegantní podlahovou krytinu, která se těší velké. Lamely imitující přírodní dřevo.


Fatra imperio

Z kolekce dekorů si každý příjde na své. Materiál má zvýšenou tuhost a zlepšeno tepelnou roztaživost. Dekory mají přírodní vzhled dekorů dřeva, Je odolné vůči vlhkosti, poškrábání a oděru. Prodáváme podlahy vinylové, přírodní, laminátové, dřevěné a další.


Odolná vinylová podlaha pro domácí i polokomerční využití s nášlapnou vrstvou 3mm. Velikost balení: 4. Doprava po Praze zdarma! Další výhody: přírodní vzhled imitující dřevo,odolnost k vlhkému prostředí,odolnost proti poškrábání a oděru,velice snadná údržba,velmi. Vysoká rozměrová stálost bez použití skelného rouna, zvýšená tuhost a zlepšení tepelné roztažnosti. Előnye a dekoratív megjelenés mellett, hogy tartós, kiváló karc- és kopásállóságú.


Fatra imperio

Mivel vízre nem érzékeny, több felhasználási területen alkalmazható, mint a helyettesítő parketta, vagy laminált padló.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések