2015. április 9., csütörtök

Lemez kerítés

Minden famintás kerítés lemez , legyen dió vagy aranytölgy színben, azoknak a vastagsága mm Milyen hosszúságban lehet famintás trapéz lemezeket raktár készletről vásárolni? A NÍVÓ gondozásmentes acél és alumínium kerítés elemek telepítése gyors és egyszerű. Már meglévő keretre is felszerelhetjük a léceket és a valósághű fa színezés mellett, egyszínű és antik színek közül is választhatunk és a lécek mindkét oldalukon színezést kapnak. Persze nem mindegy, milyen vastagságú lemezeket választunk.


Vannak, akik szeretnék megtartani a fa hatást, viszont kihasználnák a lemezkerítés minden egyéb előnyét. Nekik készültek a fahatású kerítéselemeink.

Unja már, hogy 1-évente újra kell csiszolnia és festenie a mostani kerítését? Nincs egyedül… de van egy jó hírünk: megtalálta a megoldást! Válasszon acél kerítéselemeink közül, amelyet centiméterre pontosan méretre tudunk gyártani Önnek. VARIOKERÍTÉS - méretre gyártott, univerzális, gondozásmentes kerítés rendszer.


A trapézlemez kerítés magasságát a kívánt méretre gyártjuk (akár milliméterre). Trapézlemez kerítés. Egyedi elemek gyártása is lehetséges saját elképzelések alapján. Kerítés Tegye vonzóbbá otthonát és válasszon olyan kerítést, mely előtt garantáltan lelassítanak az autók (megrendelőink visszajelzései alapján jobb, mint egy fekvőrendőr).


Nézzen szét látványterveink között, melyeket ötletadónak szánunk.

Kerti kerítések vásárlása és rendelése az OBI-nál. Ezen felül további alapozó és passzíváló rétegek épülnek a horganyrétegre, majd csak ezt köveően láthatjuk a külső dekorálciós felületet, melynek oldalán mikron festék vastagságban látható a fa mintázat. A képek nagyításához, kattints a nagyítani kívánt kép jobb alsó sarkában lévő nagyító ikonra! Sokéves tapasztalatunk a garancia arra, hogy kiváló minőségű, folyamatosan bővülő acéltermékeket állítunk elő, olcsó áron.


A kerítés árak összességét tekintve az Adria fém kerítés az egyik legolcsóbb választás. De annak ellenére, hogy a kerítésléc árak kedvezőek, a belőlük készített kerítés tökéletes mind minőségileg, mind formailag. Ha az Adria kerítéseket választja, az elismerő. Az Adria kerítés a piacon úgy pozicionált, hogy semmiképpen sem válik tömegtermékké.


Tisztán és egyszerűen beépíthető kerítések, kerítés elemek , kapuk, egyedi kerítés fedlapok, kerítés takarók, kerítés hálók webáruháza. Lemez csavar fához illetve fémhez. Antikondenzációs filc kérése.


Páraáteresztő tetőfóli. További információk és referencia képek megtekinthetőek a következő. Forradalmi újdonság! Fahatású acélkerítés felszerelése egyszerűen és gyorsan.


Nívó acélkerítésed méter. A Martonacél immár sok éve töretlenül dolgozik azért, hogy a minőségi anyagokon felül olyan szakkiszolgálásban részesíthessen minden vásárlót, amivel könnyebben és sok esetben kevesebb hibával tudják megvalósítani építési vagy felújítási vágyaikat. Szükség esetén segítünk!

A csavarokat ne húzzuk feszesre, használjunk önzáró anyát. Egyéb rögzítési módnál biztosítsuk a megfelelő nagyságú dilatációs mozgást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések