2015. április 28., kedd

Szőnyeg és kárpittisztító gép

Bianca carpet szőnyeg és kárpittisztító 5L - kézi és gépi felhasználásra - Felhasználási terület és mód: Felhasználható minden olyan területen ahol a felületi szennyeződések eltávolítása a cél. Jól alkalmazható kézi tisztítási technológiával is. Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat.


A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés.

A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. Szőnyegtisztító és kárpittisztító gépek takarítógépek. Szőnyeg -, és kárpittisztító gépek kategóriában - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Az ipari szőnyeg és kárpittisztító gép kölcsönzés.


A szennyezett vizet külön gyűjti. A szivaccsal és vödörrel végzett tisztítással szemben a szennyezett víz nem érintkezik a tiszta vízzel.

Szőnyeg - és kárpittisztító – az alapos tisztítási eredményért. A tisztítószert nyomás által mélyen a szőnyegbe permetezi, és a feloldott. SZŐNYEG - ÉS KÁRPITTISZTÍTÓ GÉPEK. Tökéletes választás a kisebb kárpitok foltmentesítésétől a nagyobb szőnyegek tisztításáig.


Ezekkel a készülékkel nem csak alaposan, hanem gyorsabban tisztíthatsz. A szőnyeg tisztítás két fajtája közismert, a száraz szőnyegtisztítás, és a nedves szőnyegtisztítás. Otthoni szőnyegek, szőnyegpadlók hatékony és gyors tisztítására. A legkülönbözőbb szennyeződéseket is könnyedén eltávolítja. Ami igényként szokott jelentkezni, az a gép víz- és elektromos hálózatra kötéséhez szükséges tartozékok szállítása.


Természetesen bérelhető tőlünk minden ehhez szükséges elem is, úgy mint flexibilis kerti tömlő, minden méretű gyors csatlakozóval, valamint nagy keresztmetszetű vezetékkel ellátott elektromos hosszabbítók. Rendeljen takarítógépet, vagy kérjen árajánlatot az Önnek legmegfelelőbb takarítógépre. Ezen kívül tökéletes olyan kemény padlók tisztítására, mint a kő, csempe és linóleum.


Hatékony és foltmentes tisztításhoz ajánljuk Puzzi típusú gépünket. A gép alkalmas szőnyeg – és kárpittisztításhoz, illetve nagyobb padlószőnyegek tisztítására. Kölcsönzőinkben lehetőség van tisztító tabletta vásárlására.

Sokoldalú szőnyeg- és kárpittisztító gép. Ideális kis és közepes méretű szőnyegek és szőnyegpadlók mély-tisztítására. Eltávolítja a beivódott szennyeződéseket, amivel növeli a szövet élettartamát, miközben visszaadja az eredeti megjelenését.


Takarítógép kölcsönző Budapest XIV. Extrakcciós szõnyegtisztító gépek mûködése: tisztítószeres, maximum kézmeleg, vizet a gép szivattyúja felpermetezi a szõnyegre, majd a felületen feloldott szennyzõdést, ezáltal szennyvizet, a gép vissza szívja a szennyvíz tartályba. A vízfúvóka és a szívófej együtt hala így elég gyors a folyamat, mélységében. Idővel sajnos elkoszolódhat, nedvesen nem egyszerű tisztítani az erős foltokat mivel vizzel érintkezve sérülékeny az anyaga és foszlásra hajlamos.


Ezért egy nagyon kíméletes. Kárpittisztító gép bérlése. Statisztikáink alapján kb. Ennek az a legfőbb oka, hogy attól, hogy kibéreljük a gépet, még szakmai tapasztalatot nem kapunk.


Karcher Puzzi 1Super szőnyeg -mélytisztító.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések