2015. április 1., szerda

Bmw ajtó projektor

Egy pár autó ajtó Led Projektoros BMW logó világítás, 3W-os. Ha kinyilik az autó ajtaja BMW emblémát vetít földre, a ledes technikának köszönhetően kicsi a fogyasztása. A beépítéshez szükséges lyukfúrót a készlet tartalmazza, átmérő: mm.


A csomag tartalma: db ajtó Projektor Tovább a boltba. Telepítése Egyszerűen a gyári csatlakozójára , módositás nem szükséges ! Představujeme Vám obsah balení auto logo projektoru.

BMW LED AJTÓ PROJEKTOR E3E3E3E3E4E6E90. Součástí balení jsou dvě LED svítidla, připojovací kabeláž a výkružný vrták. Na zadní straně krabičky naleznete parametry k. Kilépőfény, ajtó projektor - Importtuning. This is a great inexpensive way to install.


Karosszéria elem, optikai tuning. Ft (bruttó ár) A feltüntet ár pár termékre vonatkozik! Kompatibilis: A termék beszereléséhez átalakítás, kárpit megbontás nem szükséges, a gyá.


Kiszállítás: munkanap A feltüntetett árak bruttó árak.

Minden termékünk raktárról azonnal elérhető! Gyári helyre szerelhető - Fúrás, átalakítás nélkül - Kiváló minőségű kontrasztos, élet vetített kép - Garancia, - Futár utánvétellel nap alatt Kompatibilis az Összes. BMW led AJTÓ PROJEKTOR AUTÓ Márka LOGO 7W LED - Optikai tuning - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Szofita 39mm 9SMD LED Kék 7H. BMW PROJEKTOR , BMW PROJEKTOR - A LEGÚJABB TERVEZÉSŰ , MINI KIVITEL HOGY KISS HELYEN IS ELFÉRJEN ! A TERMÉK AZ ÖSSZES BMW TÍPUSRA JÓ - TARTÓS , MEGBÍZHATÓ , EGYEDI ! MINŐSÉGI TERVEZÉSŰ ÍRÁSSAL A LENYŰGÖZŐ MEGJELENÉSÉRT ! Ajtó projektor , autó típus logoval, 12V, 7W, mérete: 34mm x 15mm, a szett 1pár projektor és egy lyukfúrót tartalmaz, autómárka közül lehet választani, megrendelésnél a megjegyzés rovatba írd be melyik típus kell és ne felejtsd el rögzíteni a megjegyzést.


Eladó Gyári Mpaket küszob pár Bmw E61Hez 7. Járművek, jármű alkatrészek az ország egész területén. Ingyenes hirdetések a Jófogás. Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Színes Mini CMD autó hátsó Tolatókamera.


HYUNDAI IAndroid 9. Pie RENDELÉSRE Mazda CX-Android 9. Kia Sportage,Sorento. Mercedes Vito Multi. Az adatkezelő sütik (cookie-k) a látogató számítógépén tárolt kis szöveges fájlok, amelyek segítségével a weboldal üzemeltetője sokkal jobb felhasználói élményt tud nyújtani, mint nélkülük.

Lásd kivelvan dolgot a 2es vagyok. Emlékeim szerint már volt killépőfény enél is, de lehet ott ritka és ahhoz nem gyárt a kínai projektoros giccssparádét. A küszöbvédő autójának modern és elegáns kinézetet, a mechanikai sérülések, kopásokés karcolások ellen pedig védelmet nyújt. A webshopunkban elérhető termék. Auto - Projektor bmw bazár.


Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Ajtó Fogantyú BMW Touring (E91) olcsó forgó csukló vásárlása online.


Hátsó Ajtó BMW Touring (E39) olcsó forgó csukló vásárlása online. LED projektorok és vetítővásznak azonnal, raktárkészletről, széles választékban, garanciával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések