2019. május 22., szerda

Trapézlemez szerelés

Made in the UK - Free Delivery On All Orders To UK Mainland. Sizes Available to suit all applications. A második trapézlemezt ehhez az elsőhöz illesztjük majd hozzá, méghozzá úgy, hogy átfedjék egymást hosszanti élüknél, alul pedig egyenes, törésmentes vonalat adjanak. A Lindab cserepeslemez szerelés megkönnyítésének érdekében előre kidolgozott csomópontok közül választhat a kivitelező.


A feladatok elvégzéséhez különféle segédanyagokra is szükség van (profilált, más néven alakos tömítések, flexibilis tömítések, szegélyek, kötőelemek, stb.), amiket a Lindab cserepeslemez választása esetén szintén beszerezhetünk a. A szerelés iránya mindig ellentétes legyen az adott környé-ken uralkodó széliránnyal.

A fenti rögzítést (minden „hullámfenéken”) kell alkalmazni az eresz és a tetőgerinc melletti léceken. Szerelés tetôn: Az átfedés megfelelô lesz, ha a lemezek az ábra szerinti sorrendben kerülnek a tetôre. Szerelés oldalfalon: A lemezeket az ábra szerinti sorrendben kell elhelyezni, és a tetôn való rögzítésnél megegyezô módon csavarozni. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében.


Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az Elfogadás gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát. A Swedsteel-nél elkötelezett hívei vagyunk az ügyfél elégedettségnek. A kiváló minőségű tűzihorganyzott acél alapanyag és a korszerű, automatizált gyártási folyamatok együtt garantálják az állandó magas műszaki színvonalat, így biztosan tudjuk, hogy termékeink a beépítés után évtizedekig látják el.


A szerelés megkezdése előtt az első munkafázis a vágás, azaz a cserepeslemez megfelelő méretre igazítása.

Ennek a technológiának ugyanis nagy előnye a hagyományos kerámia cserepekhez képest, hogy a felhasználási területtől függően a megrendelő gyakorlatilag bármilyen méretben kérheti a lemezek szerelését. Egyedi méretű Z és C szelemenek Kiváló ár-érték arány! A Lindab trapézlemez kínálatának megfelelően a tetőre vagy az oldalfalra is kapható a lemezekkel azonos profilú bevilágító csík.


A bevilágítók kaphatóak az olcsóbb poliészter vagy az időtállóbb polikarbonát változatban is. Az elmúlt évtizedben a hagyományos tetőfedések mellett az acél tetők is teret nyertek Magyarországon. Ellentétben Lengyelországgal, Svédországgal vagy akár Romániával hazánkban nincs hagyománya ennek a tetőfedési technikának, évek kellettek, hogy az építés vagy tetőfelújítás előtt állók megismerjék a trapézlemezt és cserepeslemezt. Egyszerű szerelés , nem igényel helyszíni korcolást vagy drága élőmunkát.


Kiegészítők cserepeslemezhez Ahhoz, hogy a végeredmény tökéletes és tartós legyen, számos kiegészítő szükséges a munkához. Cserepeslemez szerelés Cserepes lemez szerelése – Miért pont cserepeslemez? Trapéz lemez vágása körfűrésszel. A cserepeslemez technológia alkalmazása Magyarországra az utóbbi években érkezett a keleti és nyugati országokból. A minőségi kivitelezés, építőipari projektek egyik alapeleme az esztétikai megfelelhetőség, amire a cserepeslemez technológiája kiválóan, minőségileg alkalmas.


Ez a videófelvétel bemutatja a RHEINZINK SP-Line homlokzatburkolat szerelését. E rendszer kiválóan alkalmas meglévő épületek - pl. A trapézlemezek minimálisan 8°, keresztcsatlakozások esetében pedig 10° dőlésszögű tetőknél alkalmazhatók.


A lemezeket utólagos alakításakor javasolt vibrációs, lemezvágó olló, vagy kézi olló ill. Minden rendelt áru időben megérkezett.

Köszönöm a segítőkész hozzáállást, Önnek és Kollégáinak a segítséget! További eredményes munkát kívánok, Üdv. Hullám-, trapézlemez és tartozékai.


A tetőfedő anyagokat forgalmazó cégek igen bőséges kínálattal rendelkeznek. A vásárlókat hatalmas választék várja, olyannyira, hogy szinte már a bőség zavarával találják szembe magukat, de mégis vannak bizonyos szempontok, amelyek alapján döntenünk kell.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések