2019. május 27., hétfő

Hőálló szerelőpaszta

A kényelmes böngészési élmény érdekében sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. A kiszerelés kiválasztása után az ajánlatkérésben mindenképp fontos leírni, hogy mekkora mennyiségre, hány darabra van szükség. Ilyenkor azt kell átgondolni, hogy mekkora felületeken lesz alkalmazva a szerelőpaszta , mennyi az egyes alkatrészekre kent pasztamennyiség, illetve hogy csak alkalmanként, vagy naponta többször is használni kell-e.


Extrém hőálló , prémium minőségű, EP kenőanyag, és berágódásgátló készítmény. Stabil alapolaj bázisú, puha állagú, rendkívül finomra őrölt réz szemcséket, és szinergikus hatású oxidáció-, korrózió-, és kopásgátló adalékokat tartalmazó berágódás-gátló és szerelőpaszta.

Tökéletesen tömít, még. Az itt bemutatott adatokat, különösen az egész adatbázist, nem szabad másolni. Fém és grafit tartalmú hőálló paszta Az Unimoly HTC Metallic egy grafit és fém tartalmú hőálló kenő- és szerelő paszta. C felett az alapolaj elpárolog és egy száraz kenő filmet hagy maga után.


Nem tartalmaz ólmot, nikkelt, ként, báriumot és halogéneket. Prémium minőségű, stabil alapolaj bázisú, puha állagú, rendkívül finomra őrölt réz szemcséket, és szinergikus hatású oxidáció-, korrózió és kopás-gátló adalékokat tartalmazó berágódás-gátló szerelőpaszta. KAMIONOK TISZTÍTÁSA KAROSSZÉRIA COPPERFIELTE réztartalmú hőálló szerelőpaszta HYPER CLEAN karosszéria-mosó H.

ZEP VENTURE felületfertőtlenítő tisztítóhab NEW PLUS wax adalékos autósampon ID RED gyorsan párolgó zsírtalanító MŰANYAG FELÜLETEK LUSBRIL szilikon mentes tisztító és. Ez a hőálló , ólommentes szerelőpaszta védi a fém alkatrészeket a magas hőmérséklettel, vízzel, kémiai anyagokkal, rozsdával és kopással szemben. Használata esetén a kezelt alkatrészek még évek múltával sem szorulnak össze.


Fehér kenő- és szerelőpaszta az élelmiszer- és gyógyszeripar számára. Gátolja a csavarok berágódását. Jó korrózió védelem jellemzi. Magas hőálló képesség.


Használati utasítás : A kezelni kívánt felületet alaposan tisztítsuk meg. Ezután egyenletesen vigyük fel a pasztát a felületre, lehetőleg vékony rétegben. Széles körben felhasználható, hőálló , grafitos szerelőpaszta. Speciális összetételű, kifejezetten nagyteljesítményű szerelőpaszta , zsírspray. Extrém nagynyomásálló, szilárd részecskék (grafit és molibdén-diszulfid) tapadásjavító ásványi olaj szuszpenzióban.


Mozgó alkatrészek, részegységek összeszerelésére. Honlapunk cookie-kat használ, hogy tároljuk a honlapunkon tett lépéseit, továbbá statisztikákat készíthessünk és fejleszthessük szolgáltatásainkat, és marketing tevékenységünket. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.

Alumínium-alapú, hőálló szerelőpaszta és berágódásgátló készítmény. Elsősorban durva menetes alkatrészek és csúszó acél felületek könnyű összeszerelését segítő nagynyomásálló készítmény. Rallye Grease NLGI-Kék színű Szintetikus alapolajú Litium-Komplex bázisú kenőzsír, vízálló, nagyon magas fordulatra és nagyon nagy nyomásra, vízzel oldhatatlan. Tömítő szerelőpaszta , 1l 110.


Az abroncs felszerelésekor a gumi peremére kenve száradás után egy tömítő réteget képez. Böngésszen termékeink közt,. Hőálló és all classic ragasztó. Ennek érdekében rendkívül hőálló , öregedésálló, valamint víz- és olajálló. Használja ezt az alumíniumszalagot bármilyen fémfelület védelmére, lefedésére.


A hőálló kandalló üveghez hőálló tömítő zsinórt, és hőálló ragasztót is tartunk raktáron. Rézpaszta Mannol gyártmányú extrém hőálló kenőanyag. Rostschock rozsdaoldó. Szuper rozsdaoldó spray. Debus Spray Universal.


Hűtő-kenőanyag-koncentrátum. Kenőfolyadék menetvágáshoz. Vágó- és üregelő spray. A szilárd kerámia részecskék és a gondosan válogatott (EP) adalékok számára egy prémium minőségű, stabil, félszintetikus olaj adja az alapot.


Minden eszköz és segédanyag használatához elengedhetetlen tisztában lennünk azzal, hogy milyen biztonsági feltételeket kell figyelemben tartanunk munkavégzésünk során. Ehhez segítségünkre vannak a biztonsági adatlapok, amelyeket az alábbi oldalon folyamatosan frissítünk. Rivolta - karbantartó anyagok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések