2019. május 7., kedd

Hisec ajtó kilincs

HiSec alkatrészek webáruháza, kilincs , zárbetét, cilinderbetét, zárszerkezet! Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy használjunk az oldal működéséhez szükséges cookie-kat. A HiSec biztonsági ajtók MABISZ Termék-megfelelőségi ajánlással rendelkeznek. Eredeti acél HiSec ajtó a védjegy birtokostól!


Országos beépítés és szállítás!

Minden normális bejárati ajtó befele nyílik, ezért csak azt kell megjegyezni, hogy ha belül állok a lakásban, akkor előttem a kínai ajtó zsanérja (amin fordul az ajtó , azaz a forgáspont) a jobb- vagy a baloldalon van-e. Ha baloldalon, akkor balos az ajtó , ha jobboldalon, akkor jobbos. Extra erős kilincs ! Ez biztosan nem fog eltörni! AZ ÁR 1DB KILINCSRE VONATKOZIK. Ha szerszámra is szükség lenne keresse alább a készleten lévő megfelelő eszközt a munkához a lap alján!


Amint az a képen is látható a zárbetét tartozéka darab kulcs, melyeknek szín szerint eltérő a funkciója. A két fekete kulcs csak a beépítés ideje alatt használható hiszen az öt darab piros valamit egy sárga kulcs perforált csomagolásban érkezik a tulajhoz ezzel is kizárva.

Secdoors világítós és felhúzó kilincses törött, lógó kilincs csere. Az, hogy kézben marad a Secdoors ajtó kilincse, annak mindig van valami előjele, ilyen pl. Világító kilincsek. A leddel lámpával ellátott kilincs kellemes kék fénnyel világít.


Mindkét zárhoz 5-darab kulcs jár. A beépített csengő és nagylátószögű kitekintő tartozék. Az ajtó egy alsó és egy felső zárral szerelt. Természetesen vannak becsületes adócsalók is, de pár ezer forint miatt nem éri meg kockáztatni.


A rosszul beépített ajtót újra ki kell bontani, mert a. Cégünk éve forgalmazza a HiSec acél biztonsági bejárati ajtókat egész Magyarországon. Online rendelés és webáruház itt! Oldalanként 25- mm vastag, magas minőségű acéllemez, belseje acélszerkezetű biztonsági merevítéssel a kilincs és a pánt oldalán külön megerősített, így a HiSec biztonsági ajtó jobban ellenáll a behatolással szemben. A tokszelvény mm vastag, acéllemezből készült.


Tulajdonsága, hogy rendkívül merev. Ajtókilincsek és ajtózárak, biztonsági zárak, kapu kilincsek, kapuzárak, küszöbök, ablakzárak nagy választékával várjuk az érdeklődőket. Hisec ajtó kilincs rugó törés esetén csere a megoldás.


Nem is olyan rossz találmány ez a távol keleti gondolat, pláne olyan helyeken, lépcsőházakban, ahol kevés fény van, vagy gyakran kiég az izzó.

A feladata ennek a kék fénynek, hogy ahová a kulcsot bedugjuk, a zárnyílást megvilágítsa. Szolgáltatásaink átfogóak minden fent nevezett ajtó típust a helyszínen javítunk, alkatrészeket. Az erősített kínai HiSec ajtó kilincseket átvehetik személyesen irodánkban munkaidőben, illetve postai utánvéttel is tudjuk küldeni, másnapi kiszállítással, ha esetleg valaki messze lakik, vagy a kényelmet részesíti előnyben. HiSec ajtó kilincs , pajzs csere. A kilincs rendelést leadhatja telefonon vagy e-mailben is!


A kínai, illetve a HiSec bejárati ajtókat a legjobban úgy tudjuk elkülöníteni a többi biztonsági bejárati ajtótól, hogy megnézzük világít-e kéken a kilincse. Amennyiben nem világít, az még mindig lehet az elem lemerülésének a hibája, de ha megfogjuk a kilincset, akkor a belső felén egy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések