2019. május 6., hétfő

Salétrommentesítés

A kristályosodás során térfogat növekedés alakul ki, mely a fal anyagának porózusszerkezetében először telítettséghez, majd roncsolódáshoz vezet, vagyis salétromosodás alakul ki. A vakolatleverést követően szükséges a falazatok salétrom mentesítése. Salétrommentesítés.


Az épület falazata (vakolat) a kapillárison keresztül a nedvességet felszívta. A vízben lévő ásványi sók az épület falazatában valamint vakolatában a hidroszkópikus tulajdonságuk révén roncsolást végeznek, ezért.

Visszahívást kérek! Kérjük adja meg nevét és telefonszámát. Ingyenesen, kötelezettségek nélkül hívjuk visssza és válaszolunk minden kérdésére! Sók képződése a falakban és homlokzaton – mi a teendő? Nem elegendő, ha csupán abban az állapotban vizsgálják meg a mintákat, ahogyan azok beérkeztek, majd a vizsgálat és a mérések eredményeit egymással összehasonlítják.


Honlapom megnyitásával nem csak keresi, hanem meg is találta az ideális megoldást, nedves, vizes, penészes vagy salétromos falainak megszüntetésére. Home Szolgáltatások Technológia Referenciák Rólunk Kapcsolat A salétromos fal nem csak csúnya látvány, de egészségünkre is káros hatással lehet. Kapcsolat Régi épületek teljes körű felújítása, salétrommentesítés , utólagos magasnyomású.

Mivel egy idő után az épületek meglévő talajvíz elleni vizszigetelése már nem képes ellátni eredeti funkcióját, szükség van a házak utólagos szigetelésére. A szigetelés-kiváltással együtt járó salétrommentesítés egyidejű felvállalása. Ezeknek az épületeknek a vízszintes un. Nedves falak, pincék teljes körű felújítása, szigetelése és salétrommentesítése.


Pincék alagsorok, kapilláris és oldalirányú vizesedésének megszüntetése. A legdrágább a salétrommentesitő vegyszer, és a lélegzővakolat volt. A céget építőipari tevékenységek végzésére hoztuk létre, de e szakágon.


Lemezbeütés Várjuk érdeklődését! Szükséges a falazatok salétrom mentesítése. Cégünk az AQUAPOL Szigetelés mellett, más szigetelési eljárást is alkalmaz : Injektált szigetelés Rétegvíz elleni, kent szigetelés Magas-nyomású injektálás A szigetelendő.


Falszárítási tevékenységünk során megszüntetjük a nedves és vizes falakat. A penészes fal többé nem jelent gondot, mert falszárítás során eltűnik a penész. Dunaújváros, Hungary.


Már az épület felmérésénél nagy körültekintéssel kell eljárni a javítandó salétromos vakolat megfelelő magasságának meghatározásánál. A közösség a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. Rólunk mondták “Nagyon jó tapasztalataink vannak.

Mióta felszerelték a „műszert” alig ta. A weboldal a Nagy Károly Épületdiagnosztika és Kivitelezés EV szellemi terméke. Ezért másolni, akár részleteiben is újra közreadnia, főleg hasonló tevékenységű cégeknek, a szerzői jogok durva megsértése és minden esetben feljelentést von maga után! A nagymúltú közösség a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.


Falszárításra szakosodott cégünk vállal falbontás nélkül, építészeti beavatkozások kikerülésével forradalmian új falkiszárító rendszer segítségével.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések