2019. május 23., csütörtök

Műanyag zsalugáter

Zsalugáter lamellái fixen vannak rögzítve a szárnyakhoz, dőlésszögük nem változtatható. Hőszigetelő tulajdonságuk elmarad a mozgatható lamellás kivitelétől. Anyagát tekintve lehet műanyag , fa vagy alumínium zsalugáter. Cégünk csak alumínium zsalugáterek fogalmazásával foglalkozik.


Az alumínium zsalugáterek időtállóbbak, minimális karbantartást igényelnek. Nem szívja ki a nap, nem deformálódik, nem kell festegetni.

Aki hosszútávú megoldást keres, annak csak egy megoldás. A műanyag zsalugáter nem igényel felületi kezelést, tisztítása egyszerűbb a fánál, minősége nem romlik hő, illetve csapadék hatására. Időjárás állóak, nagy stabilitásúak a beépített acél. Műanyag ablak és erkélyajtó. Termékválasztékunkban magas minőségű műanyag nyílászárókat és számos kiegészítőt: redőnyrátét rendszereket, szúnyoghálókat, zsalugáter rendszereket, ablakpárkányokat – is kínálunk.


Hofstädter Kft zsalugáter gyártás és értékesítés. Minőségi árnyékolástehnikai kiegészítők, zsalugáterek. Fa vagy műanyag nyílászáró!


A döntés az Öné, viszont számíthat tanácsadásunkra mely több évtizedes tapasztalatunkon alapszik.

Cégünk egyedi méretű és formájú nyílászárók legyártásában is jeleskedik rövid határidővel, kiváló minőségben. Ráadásként az egyedi méretű termékeknél méretkülönbség. A fa zsalugáter a természetességével, a fa nyílászárókkal való tökéletes összhangjával vált kedvelt termékké, hazánkban elsősorban a hétvégi házak ablakain. A fa zsalugáter rendkívül szép árnyékoló, ámde szépségét csak az időnkénti karbantartás, festés óvja meg hosszab ideig! Felszerelhetőek új vagy már meglévő beépített régi nyílászárókra is, mivel készítjük őket utólagszerelhető kivitelben is.


Esztétikum szempontjából mindig a ház adottságaihoz igazítjuk a zsalugátereket, spalettákat. Nagyon sok családi háznál szereltünk már műanyag nyílászáróra is fa spalettákat és. A tradícionális fa zsalugáterek között több típust különböztetünk meg. Létezik nyitott vagy zárt állású fix lamellás zsalugáter , illetve mozgatható lamellás zsalugáter.


A mai kor modern anyagainak köszönhetően készíthetőek zsalugáterek már műanyagból is. Segítségükkel távol tarthatjuk a napfényt és a nap melegét megelőzve ezzel a helység túlmelegedését, a téli időszakban pedig akár javíthat ablakaink hőszigetelő képességén. Zsalugáter - Cégünk vállalja egyedi méretre gyártott zsalugáterek készítését fa ablakra, műanyag ablakra, igény szerint felületkezelve. Sokoldalú zsalugáter.


A Rehau keskeny, különlegesen stabil, acélmerevítésű, műanyag keretprofilból készülő falc-túlnyúlás nélküli zsalugáterénél a nyitott lamellák átengedik a friss levegőt, viszont megakadályozzák, hogy a napsugarak túlzottan felmelegítsék a belső teret. A kivitel a zsalugáternek nosztalgikusan. A mai világban nem igazán kedvelik az emberek a műanyag dolgokat, legyen szó bármiről is, ami a műanyagból készül. Egy kivétel akad csupán, a műanyag nyílászárók.


Szinte már bármilyen színű, formájú, alakú és nagyságú műanyag ablakokat és műanyag ajtókat rendelhetünk. Rendkívül jól szigetel, és ezért.

Mindezt a természetes fény beengedésével teszi lehetővé. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. MŰANYAG BELTÉRI AJTÓ. A zsalugáter intelligens árnyékoló, hosszú élettartamú, festést nem. REDŐNY RELUXA SZALAGFÜGGÖNY SZÚNYOGHÁLÓ ZSALUGÁTER , ZSALUZIA.


Nyílászáró Baja Kérjen Ajánlatot DÍJMENTESEN! Kattintson az “Ajánlat” menüpontra, töltse ki rövid űrlapunkat! Zsalugátereink a szélességük függvényében lehetnek egyszárnyúak, kétszárnyúak vagy akár három- és négyszárnyúak, melyek már harmónika szerűen nyílnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések