2019. május 22., szerda

Porotherm k tégla

Porotherm tégla akció! Klíma termékcsalád kiemelkedő hőszigetelő tulajdonságát. Ezért téglafala nem igényel további homlokzati szigetelést az új fejlesztésű üregszerkezet révén.


Tégla ár és árlista letöltése. Ezáltal homogén, jobb hőszigetelő képességű, pontosabb és szebb téglafalazatot alakíthatunk ki.

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Ha nincs keresse fel cégünket és mi ebben is segítségére leszünk. U-zsalu elem vasbeton koszorúhoz, falazatban lévő pillérekhez, monolit vasbeton áthidalókhoz. A webhely használatával elfogadod a cookie- k használatát.


A kiválasztott termékek kosárba helyezését követően megkapja előajánlatunkat, amellyel felkeresheti az Ön által kiválasztott kereskedelmi partnerünket. Bruttó árakat tartalmaz. K : A Klíma üregszerkezetű termékek Profi hagyományos falazási technológiával egyaránt építhetőek.

Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:óráig tartanak nyitva. Gondoljon a jövőre amikor téglát (falazóelemet) választ. Hőszigetelő és energiatakarékos téglák, igényes falakhoz.


A jövőbeli piaci igények egyértelműen az energiahatékony építési megoldások irányába mutatnak. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A nútféderes kialakítású belső teherhordó falazóelem kiváló minőségű és rendkívül kedvező árfekvésű tégla. Spoľahlivé stavebné materiály pre Váš dom a stavbu.


A megadott ár darabra vonatkozó bruttó ár. Feles elem is kapható! Lenne még egy kérdésem, ehhez a téglához kapcsolódóan. Szóba jött a tégla Profi változata, hogy abból lenne a falazat nem a sima K -ból. Szeretnék véleményt kérni, hogy érdemes-e ezt használni a ragasztóhabos falazással a hagyományos habarcs (K téglával) helyett?


Relevancia Relevancia Név, A-tól Z-ig Név, Z-től A-ig Ár, alacsonytól a magasig Ár, magastól az alacsonyig Active filters. Kérj egyedi árajánlatot bármely építőanyagra ONLINE. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!

It is revolutionising the UK construction industry through exceptionally fast, virtually dry construction combined with high strength and thermal efficiency. A vizszintes fuga vékonyfalazóhabarcs használata során a látszó kötőanyag kb. A vékonyfalazóhabarcsból -kal. A POROTHERM falazó blokkok az egyik legelterjedtebben használt tégla elemcsalád tagjai. Nagy üregtartalmú, jó hőszigetelő képességű termékek.


A POROTON kézi falazóelem polisztirolgyöngy adagolással készül. Az égetés során a polisztirolgyöngyök kiégnek, és apró pórusokat hagynak az. Ez nem lehet a véletlen műve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések