2019. május 31., péntek

Parketta javítás

Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy weboldalunkon a lehető legjobb élményt nyújtsuk. Ha továbbra is használja ezt az oldalt, akkor feltételezzük, hogy elégedett vele. MIT KELL TUDNI A PARKETTA FELÚJÍTÁSRÓL, JAVÍTÁSRÓL? A parketta, fa padló felújítása a hiba feltárásánál kezdődik. Ha kell, az aljzatot is meg kell vizsgálni.


A legtöbb hiba ugyanis ide vezethető vissza.

Lehet szó elöregedő, rossz betonról, elkorhadt, szuvas párnafákról, nedvesedésről, stb. Második lépés: a parketta fényezése. Ha nincsenek nagyobb karcolások a parkettán, csak épp régi fényét veszítette el, például azáltal, hogy egy nagyobb felülete megkopott, különféle fényezőszerekkel is látványos változást érhetsz el. Kiváló megoldás lehet a parkettaolaj, illetve a parkettaviasz, mely selymes fényt ad a padlónak, ugyanakkor védi, ápolja is. Kérjen díjmentesen szakmai tanácsot, vagy előzetes árajánlatot!


A leggyakoribb a régi, megkopott parkettának a felújítása. A valódi fa parketta több évtizeden keresztül képes kiszolgálni egy felületet, mindezek ellenére fizikai lehetetlenség a száz százalékos kopásállóság. Ami anyagból van az.

A megbeszéltekhez képest egy nappal később tudta elkezdeni a munkát, de hamar behozta a lemaradást. Ez a leggyakoribb, erre majdnem minden esetben szükség van. A laminált vagy szalag parketta keményfa rétege mm, így 3-csiszolást lehet a felületen elvégezni. A hagyományos rozslisztes parketta fugázás megadta magát ezekben a nagy kátyúkban , ezért rendes fával pótoltam ki a parketta csatlakozásait. Parkettafugázás, kicsit másképp.


A legáltalánosabb mó hogy az ilyen réseket a parketta felcsiszolása közben, ún. A második, közepes csiszolatkor keletkező faporból és a majdani védő bevonatot képező lakkból 1:arányú kenhető pasztát kevernek ki, és alapos porszívózást követően ezt a masszát - a kerámia lapok fugázásához hasonlóan. Kisebb hibák javítása, olajos és lakkal kezelt parketták csiszolása és lakkozása akár házilag is kivitelezhető!


Csaphornyos parketta lécek cseréje korhadt, gombás, szúvas lécek kiváltása. Hajópadló elemek cseréje új anyagból való pótlása. Laminált parketta , csaphornyos parketta … legyen szó bármilyen parkettáról ránk számíthat, ha megbízható és időtálló kivitelezésre vágyik otthonában vagy a munkahelyen. Az idő azonban ezt a burkolattípust sem kíméli: az évek múlásával a parkettalapok elöregednek, az alattuk lévő alap megsüllye a lapok kiszáradnak, sőt ki is lazulhatnak, a padló pedig nyikorogni, recsegni kezd. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött vállalunk különböző parkettás szakmunkánkat, mint például a parketta lerakás, átrakás, felújítás, de ide tartozik a parketta csiszolás és lakkozás, Csongrád megye területén, és országszerte.


A nagy érdeklődésre való tekintettel, meghosszabbítjuk akciónkat, így június-július hónapokban is engedményt adunk minden kedves megrendelőnknek! A szalagparketta készen kapott, lakkozott felületének és egyszerű, gyors lerakásának köszönhetően igen népszerű azok körében, akik minél hamarabb szeretnék élvezni a parketta hangulatának nyugalmát. Amennyiben munkájára igényes, megbízható parkettást keres, kedvező díjszabással, garancia vállalással.


PVC, linoleum lerakás, egyéb parketta Részletes ismertető Családi vállalkozásunk több évtizedes tapasztalattal áll mindennemű parkettás munkában Budapest és környéke lakosságának rendelkezésére.

Mivel az idő elteltével a parketta lécek elkezdenek mozogni egymáshoz képest, ezért hézagok jelennek meg közöttük. Javítás parketta a kezüket. Fapadló - tartós, meleg és tiszta kivitelben. Ez fontos helyet foglal el a belső, a ház, így a szép megjelenésű meg kívánja tartani, ameddig csak lehetséges. Hegyvidék környékén garanciával, korrekt parketta felújítás árral.


Ehhez mérten számolnunk kell néhány lényeges.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések