2019. május 20., hétfő

Sírkő árak árlista

Az itt felsorol árak csak tájékoztató jellegűek, kérjük a pontos részletekkel kapcsolatosan keresse szakértő munkatársainkat. Sírkő készítést, felállítást vállalunk az ország egész területén. Milyen anyagot válasszak sírkőnek? Sírkő árainkat egyéni igények alapján szabjuk meg, a síremlék kialakításától függően.


A sírkő árát több tényező is meghatározza, mint például a felhasznált sírkő anyag fajtája, vastagsága és kialakítása, illetve a síremlék típusa is, mely lehet nyitott, teljesen zárt, vagy középfedlappal ellátott.

A síremlék árak nagyban függnek a kiválasztott sírkő méretétől, kidolgozottságától és a választott kiegészítőktől. Egyedi gránit sírkövek: szimpla sírkő , dupla sírkő , urnasírkő, urna kripta készítés. A szimpla sírkövek 90x1szélességű sírhelyre készülnek.


Méretei: alsó járókeret 90x190cm, a keretrész egy, kettő vagy négy darabból áll alátétszegély két darabból áll. GRÁNIT árlista konyhapult 1. MÁRVÁNY árlista lépcső burkolat. Az itt található sirkő galéria nem fedi le a teljes kínálatot, számtalan variáció közül választhatnak megrendelőink.


Az olcsó sírkő kategóriát a hagyományos műkövek jelentik, ugyanakkor akad bőven kínálatunkban közepes, illetve magasabb árfekvésű síremlék is.

A sírkő árak menüpontban lehet tájékoztató árakat találni a síremlék árakról. Budapest összes temetőjében dolgozunk, legyen szó új sírkő felállításáról, vagy felújításról, vagy áthelyezésről. AKSD Temetkezés Debrecen - Sírkő , sírbolt értékesítés, hamvasztásos temetés, koporsós temetés árjegyzék. Sírköves Budapest Árlista Sírkő , urna és egyéb kő termékek készítése gránitból, márványból, mészkőből. Kapcsolat Varázskő Kft.


A dohányzás káros az egészségre! Minden általunk készített síremlékre év garanciát vállalunk. Jelenlegi árlista : Április 13-tól érvényes.


Sírkő és síremlék készítés Budapesten és Pest megye területén – szimpla sírkő , dupla sírkő , urna sírkő , urna kripta és kripta készítése és felújítása. Márvány, mészkő, gránit akció! Luxus áruház építéséből megmaradt márványok extra akcióval (akár -os árengedménnyel!). Az árakhoz tartozó képeket a lap alján megnézheti.


Az egyedi méreteknél a felsorolt ár az élmegmunkálásokat nem tartalmazza. A feltüntetett méretek cm-ben vannak megadva. Miért jó az SMS-belépés?


Az SMS belépés egyszerű, gyors és teljesen biztonságos.

Telephelyeinket személyesen is felkeresheti, így élőben tekintheti meg munkánk minőségét, és az általunk használt kiváló anyagokat. Az itt feltüntetett árak ajánlott bruttó fogyasztói árak , melyek tartalmazzák a regisztrációs adót és nem tartalmazzák a forgalomba helyezés költségét. Az árak gyakori változása miatt kérjen konkrét ajánlatot. A fajtatulajdonosok ajánlott végfelhasználói árából fajtától és mennyiségtől függően - tól -ig terjedő kedvezményt tudunk adni. Traktor és munkagép árlista.


Vállalom sírkövek, síremlékek, emlékművek tisztítását rövid határidővel, felületkímélő technológiákkal, kedvező árakkal, garanciával. Igény esetén a megtisztított kőfelületét impregnálom, hogy időjárás álló legyen, a csapadékvíz leperegjen a felületről. Felhívom a tisztelt megrendelők figyelmét,hogy a fotógalériában látható sírkő ára tartalmazza a sírkő felállítását,továbbá tartalmazza a képen látható összes tartozékot.


Az árak kimondottan a képen látható sirkőre vonatkoznak,méretbeli eltérés esetén az árak alacsonyabbak ,illetve magasabbak lehetnek,ezért kérje részletes árajánlatomat. A lazább, porózusabb szerkezetű sírkő több anyagot szív fel, mint a tömörebb szerkezetű. Ezért ennél a munkánál az ár a felhasznált anyag mennyiségétől változhat.


Bizonyára Ön is csodálkozik, hogy milyen egyszerű oldalra tévedt, de pont az volt a célunk, hogy amennyiben ÖN műanyag ablak árakat keres, azokat a legegyszerűbben juttassuk el Önöz. Tisztelt látogató, kedves leendő vásárlónk. Zártszelvény árak és árlista Négyzet és téglalap keresztmetszetű hidegen hajlított sima zártszelvények S235-ös minőséggel A zártszelvények jellemzően fix fm hosszúak, csak egész szálakban értékesítjük őket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések