2019. május 8., szerda

Műanyag ajtó zár árak

Cégünk mintegy éve foglalkozik bejárati ajtók forgalmazásával, vásárlóink nagy megelégedésére. Választékunkban megtalálható a műanyag -, acél- és a fa bejárati ajtó is, így alapanyag tekintetében teljes a választékunk, azonban a bejárati ajtó üzletágunkat a továbbiakban szeretnénk bővíteni is, prémium kategóriás ajtókkal. Ajtók vásárlása és rendelése az OBI-nál. Többpontos zár alkategóriánkban G-U, Euro-Elzett és MCM ötpontos zárakat találhatunk amelyeket elsősorban mint műanyag ajtó zár keresnek, pedig fa ajtókban is előfordulnak.


Ezen zárak általános ismérve, hogy bezárás előtt fel kell húzni a kilincset a mechanika működtetéséhez. Vannak olcsóbb, gyengébb minőségű, barkács-áruházas ajtók, de vannak jó minőségű, német, olasz több pontos vasalatok is.

Vásárlás: Zár árak , eladó Zárak. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Zár termékek, Zár márkák. RAKTÁRON LÉVŐ EGYEDI SZERKEZETEK LISTÁJA --OS KEDVEZMÉNNYEL: Ha kiváló minőségű műanyag nyílászáróra van szüksége (pl. bejárati ajtó , műanyag ajtó ) válasszon a Műtermo nyílászárói közül.


Műanyag beltéri ajtó - a műanyag ajtó beltérben. Ennek oka első sorban a rossz marketingnek köszönhető, hiszen a műanyag ablak gyártóknak a feltételei adottak. Ablak és ajtó szaküzlet Budapesten.


Kedvező árakkal várjuk vevőinket Érden és Budapesten a Méta utcai üzletünkben.

Tekintse meg teljes nyílászáró árlistánkat. Az óriási árverseny, ill. Kérjük, nézzen körül nálunk, tájékozódjon árainkról, referenciáinkról!


Más méretekben is rendelhetőek, de az árak akkor eltérnek a fentiektől. A bejárati ajtó árak fehér színű, befelé nyíló kivitelben és kilincsműködtetésű zár esetén és csincsilla üvegezéssel érvényesek. Az árak nem tartalmazzák a levélbedobó a kopogtató és a réz kilincs felárát. Alap esetben fehér kilincsel. Ft-ért azt gondoljuk, bőven megéri az árát ez a befektetés, hogy senki ne arra érkezzen haza, hogy a lakást kirámolták és az ajtót úgy tönkretették, hogy egy másik bejárati ajtót kell helyette beszereltetni, mert még bezárni sem lehet, úgy meggyötörték a pajszerrel!


Az oldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek A weboldalt a LIVESTUDIO csapata készítette! Bejárati ajtók vásárlása és rendelése az OBI-nál. Az ajtó javítása ráadásul nagyságrendekkel kevesebbe kerül mint egy új ajtó ára, nem is beszélve a járulékos költségekkel, melyek egy bejárati ajtó cseréje esetén felmerül.


Az árak valós műanyag nyílászáró árak trükközés nélkül, természetesen a bruttó összeg feltüntetésével. MINDEN az oldalon feltüntetett műanyag nyílászáró 1-ban neves magyar gyártók termékei, közvetlen a gyártótól. A műanyag ajtó javítása során kollégáink először a feltárják. A feltüntetett műanyag ablak árak , csak a termékre vonatkoznak a megadott paraméterek mellett. Europa – Gealan műanyag bejárati ajtó 109Ft -tól Az akciós ár csak a 100x210cm-es méretű, befele nyíló, “Basic” terméktulajdonságú ajtóra vonatkozik és kizárólag a Gealan rendszert forgalmazó üzleteinkben érhető el!


Salamanca fehér műanyag bejárati ajtó , mérete: 100x210cm. Kulcs és zár nem tartozék.

Kérje egyedi ajánlatainkat is. Ezen az oldalon lévő kilincsek 1 -ban bejárati ajtókon találhatók. Az ajtó lehet fa alapanyagú, és lehet kívülről PVC műanyag borítással ellátott alumínium ajtó.


A legtöbb esetben az ajtózár típusa meghatározó szerepet játszik. A biztonság is fontos tényező ezért nem mindegy, hogy a választott ajtóba milyen zár kerül behelyezésre. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az Elfogadás gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.


Díszpaneles műanyag bejárati ajtó - Szabvány, egyedi méretű műanyag bejárati ajtó árlista, ötpontos rúd és csapos biztonsági zárral!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések