2019. május 8., szerda

Kültéri hajópadló

Burkoló elemeken túl nagyobb vevői megrendelés alapján bármilyen egyedi mintájú profil lécet, mindkét oldalon gyalult lambériát, négy oldalon gyalult különböző dimenziójú terméket legyártunk. A fenyő hajópadló hő- és hangszigetelése a legjobbak közé tartozik a padlóburkoló anyagok közül. B” osztályú hajópadló , kültéri használatra.


Hajópadló 19×1mm, lucfenyő, fózolt profil, “B” minőség. Fózolt profiljával, 1mm-es szélességével és méteres hosszúságával minősége mellett látványra is prémium burkolatról beszélünk.

Kültéri használatuknál gondoljunk a megfelelő időjárás elleni védelemre is. Megfelelő UV stabil festékekkel sokszorosára növelhetjük élettartamukat. A lambéria és a hajópadló négyzetméterének számításánál a termékek teljes szélességét vesszük figyelembe ! Kültéri fa teraszburkolat fektetését kizárólag speciális időjárásálló rozsdamentes, e célra gyártott csavarral javasoljuk, - párnafa vázrendszerre történő illesztéssel. Felületüket feltétlen javasoljuk a szintén e célra gyártott speciális kültéri olajjal kezelni. A hajópadló a mai kor lakásaiban a hagyományőrző szemlélet mellett, a már elérhető speciális szerkezetének köszönhetően a legmodernebb technikai megoldásokat is megvalósítja.


A hajópadló természetessége és nagy léptékű vonalai a valódi faanyagok kellemes hatásával párosulva a lakás helyiségeinek. A legkeresettebb hajópadló , a hátoldala horonymarás nélküli, gyalult felületű.

Ezáltal alkalmas galéria padozat kialakítására, ideális megoldás előtetők zsindelyfedése alá, valamint tetőkhöz ereszfedés alá. Hosszúsági méretek és készlet felől érdeklődjön. Egészen világos színű északi luc fenyőből készült hajópadló. Ideális kültéri felhasználásra is.


Felülete tökéletesen sima, hátoldalán hosszanti bemarások találhatóak az esetleges vetemedések megakadályozására. Minden köteget a szárítókamrás kezelés után zsugorfóliás. Járó hajópadló esetében ilyen hézag nem keletkezik egymásba illesztéskor. Lerakás előtt gondoljuk át a fafajt.


Ez meghatározó mivel a keménysége, tartóssága ez által határozható meg. A lucfenyő hajópadló a legpuhább. Sok helyen alkalmazzák a borovi - erdei fenyőt ár-érték aránya miatt. Barnás, melegséget áraszt. A kültéri fa burkolatok különleges hangulatot kölcsönöznek a házunknak, és ami ennél is fontosabb, üde és kellemes változatosságot nyújtanak például gyermekes családoknak, ahol követ, betont vagy fém felületeket kell leburkolni egy nemcsak meleg hatású, hanem valóban melegséget is sugárzó burkolattal.


Szerves vagy mesterséges anyagok használatával is szabadon. Teremtsen egyedi enteriőrt, válasszon Praktikusan! A kültéri WPC teraszburkolat felülete bordázott, ezért nem csúszik, biztonságosan alkalmazható teraszon, kertben, stégként, medence környékén, tóparton is.


A felületet nem szükséges megfúrni, a szálakat, darabokat csavarokkal rögzíteni, mivel a hosszanti oldalon végigfutó hornyokba illeszkedő műanyag rögzítő klipszekkel rendkívül esztétikusan és stabilan.

A modul vinyl padlóburkolatok új generációja egyesíti a fahatású megjelenést és a vinyl padlók vízállóságát. Fürdőszobába, konyhába ajánljuk. Amikor a hajópadló és a laminált padló összehasonlítása kerül szóba, sok esetben ezt az előnyös tulajdonságot emelik ki a hajópadló javára. Emellett érdemes megemlíteni a hőszigetelő képességét is.


A hajópadló hőszigetelő tulajdonsága kifejezetten magas, ezért megfelelő szigetelőréteggel kiegészítve jó. A fa hosszú életű és stabil, változatos és egyedülálló alkalmazási területekkel. Ez különösen igaz a szabad ég alatt, ahol mindenféle használatnak alá lehet venni: teraszburkolásra, lugasokhoz, zajcsökkentésre az autóbejáróban, vagy gyerekek kültéri játékának alapanyagaként is egyaránt alkalmas. A hajópadló lapjai ugyanakkor valamivel szélesebbek, és jóval hosszabbak a svédpadló lapjainál, továbbá lerakásuk sem kötésben történik, hanem szabályosan egymás mellett a lapok indításának pontja pedig azonos.


A hajópadlóval ellentétben a svédpadló kompakt méretei miatt nem csupán jobban kezelhető, és alakítható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések