2019. május 3., péntek

Harmonika ajtók árakkal

A Vivaldi harmonikaajtók éppen e negatív tulajdonságok kiküszöbölésére lettek tervezve, csendes és akadálymentes. Praktikus: a kis alapterületű lakóterek gyakori problémája a közeli és egy irányba nyíló ajtók helyigénye. A ragyogó, hatalmas, gravírozott biztonsági üvegfelületek a fényt maradéktalanul átengedik, így a fényszegény helységek elixírjei. A harmonika ajtó megoldja ezt a problémát.


A modern lakásokban, ahol mindennek előre megtervezett helye van, a toló- és harmonika ajtók nélkülözhetetlenek, és szinte bárhová esztétikusan beépíthetőek. Harmonika ajtók vásárlása és rendelése az OBI-nál.

A sütik kis méretű szöveges fájlok, amiket a weboldalak arra használnak, hogy javítsák a böngészési élményét. Az érvényes jogszabályok alapján tárolhatunk olyan sütiket a böngészéshez használt eszközén, amik létfontosságúak a weboldal működéséhez. Cégünk mintegy éve foglalkozik bejárati ajtók forgalmazásával, vásárlóink nagy megelégedésére.


Műanyag bejárati ajtók - Olcsó áron, különböző méretekben akár készletről is. Több 1műanyag bejárati ajtó készletről, olcsón! Maximális felkészültség.


Másodszor, maximálisan felkészült, szakmailag megkérdőjelezhetetlen, hosszú évek során elképesztő rutinra szert tett beltéri ajtó értékesítőket, akik bár stílusukat tekintve meglehetősen eltérőek, garantáltan profi módon fogják kezelni megrendeléseidet. How to Build a HINGED HOOPHOUSE for a Raised Bed Garden - Duration: 17:02. A MŰANYAG HARMONIKA AJTÓK ESETÉBEN a feltüntetett árak a -os szerelési költséget és a áfát nem tartalmazzák.

A minőségi fa nyílászárók gyártása nagy szakértelmet és precizitást igényel. A készletes bejárati ajtók minden esetben natúr színben készülnek, nincsenek felület kezelve. A bejárati ajtók befelé nyíló változatban készülnek. Számos katedrál, tiffany és ólmozott üveggel választhatók, de nem csak a bejárati ajtók , hanem a felül- és oldalvilágítók is. A zár és a panel ellenálló képessége betöréssel szemben igény szerint fokozható.


Széles termékpalettánk lehetővé teszi, hogy versenyezni tudjunk a piaci árakkal és kielégítsük a legmagasabb igényeket is! Cégünk fő profilja a fa ablakok, műanyag ablakok, bejárati ajtók és beltéri ajtók értékesítése. Weboldalunkon Magyarország legnagyobb beltéri ajtó választékát találja! Bejárati ajtók vásárlása és rendelése az OBI-nál. Beltéri ajtó AKCIÓ!


Fa beltéri ajtó több típusban (fenyő, dekorfóliás, furnér, HPL, CPL) és színben. Kedvező árak garantált minőség. A hőszigetelt harmonika rendszerű tolóajtók teljesen nyithatóak anélkül, hogy a kilátást és a kilépést bármi is gátolná.


Az ajtószárnyak harmonikaszerűen oldalra tolhatók. Különleges szerkezeti felépítésének köszönhetően akár méteres szélességben is gyártható. Zajtalan harmonika ajtó.


Dupla görgős felfüggesztéssel, teli és ablakos kivitelben. Falnyílás esetén fatokot, küszöböt is készítünk. Extra méretben is (nagy méretű nyílás, vagy térelválasztás).

SZAKÜZLETEINK A honlapunkon található árak bruttó irányárak, melyek szaküzletenként eltérhetnek, és nem minősülnek ajánlattételnek. A műanyag bejárati ajtókat igen lényeges tulajdonságok jellemzik: széles formai kiviteli lehetőségek, igen kedvező ár, stabil működés és magas minőség! Választható egyedi és szabvány méretben is. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Aquaktek zuhanyajtó: Középeurópai minőségi termékeket gyártó márkák közül a szlovák Aquatek sem maradhat ki. Kiemelkedően magas minőséget képviselő zuhanyfülkeajtó kínálatuk, kedvező árakkal és rövid szállítási idővel biztosan megalapozza a márka hazai, szélesebb körben való elterjedését. A szintén Miskolcon található, a Soltész Nagy Kálmán utca 87.


Bemutatótermünkben megtekinthetőek a forgalmazott ajtóink.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések