2019. május 10., péntek

Hőszigetelő fólia ablakra

A LLumar fólia az üvegszerkezetek hőátbocsátási tényezőjét („U”) nagy mértékben növelheti, valamint egész évben hatékony szigetelést biztosít. A jó hír, hogy kollégáink telepítés előtt makulátlan üvegtisztítást hajtanak végre a tökéletes telepítés érdekében, ezen felül a fólia kiszáradási ideje nap, amíg nem lehet a fóliázott felületet takarítani. Ezek után puha törlővel és a hagyományos ablaktisztító szerekkel lehet takarítani. Saját magad is felragaszthatod a hőszigetelő fóliát. A hőszigetelő fólia általában egy öntapadó lap, melyet segítség nélkül, saját magad is fel tudsz ragasztani az ablakokra.


Fontos azonban, hogy a felület tökéletesen tiszta legyen, emellett a felragasztás idején a hőmérséklet ne legyen kevesebb Celsius-foknál. Terméket könnyű felhelyezni nincs gond ha elmozdul,igazítható. Jó hiszigetelő,nem csak télen,nyáron is. Ablakra ,ajtóra is jó,csökken a víz képződése így a penészesedés is csökken,megszünik. Hőszigetelő fólia ablakra készíthető reflektív kivitelben is.


Egy irányba reflektív kivitelben az utcáról nem látnak be, onnan nézve a fólia tükröződő lesz. Két irányban reflektív kivitel is választható, mely esetben a fólia mindkét irányban tükröződő fólia lesz, emellett természetesen megtartva hővédő tulajdonságát. Tegye komfortosabbá, biztonságosabbá otthonát. Szigetelje le ablakait és takarítson meg energiát. UV védő, hővédő, fényvédő, dekor és biztonsági ablakfóliázás.


Homokfúvott ablak fólia. Ezért kedvelik üzleteken, idodákon kívül lakások belső tereiben is. A homokfúvott fólia másik elnevezése a savmart üvegfóla. A Tönung hővédő fólia tetőtéri ferde ablakra került felhelyezésre. Jelentősen csökkent a nap hősugárzó ereje, az addig felmelegedett bútorok hőmérséklete csökkent és a hőérzet is jelentősen kellemesebb.


A Sonnenschutz STATIC hővédő fólia függőleges fürdőablakra került felhelyezésre. Legszembetűnőbb változás. P fóliát néhány ablakra , nem hittem benne ezért nem minden ablakra rakattam, ez nagy hiba volt.


Azóta lelkes hirdetője vagyok az ablakfóliának, ezért megrendelem a többi ablakra is. Nem egy nagy munka ez négyzetméter tudom de nekem fontos volna. A Skyfol Ehőszigetelő fólia nyáron kívül télen pedig belül tartja a meleget. A hővezetés és a hősugárzás a téli hőveszteség két legnagyobb összetevője. A téli fűtési időszakban az üvegen keresztül kiszökő hő veszteség részben csökkenthető a hőszigetelő tulajdonsággal is rendelkező Skyfol Eüvegfóliával.


A grafikon a tesztelt épület energiafelhasználását mutatja a fólia felszerelése előtt és után,minden egyéb tényező változtatása nélkül. A legtöbb fólia csak a nyári felmelegedést tudja csökkenteni, de ma már kapható olyan termék, amely télen is jelentősen javítja az üveg hőszigetelő képességét. A legtöbb fólia azonban ez idáig csupán a nyári problémákra tudott választ adni, így az évnek csak egy részében működött hatásosan. Ma már olyan termék is elérhető, amely jelentősen hozzájárul az üvegszerkezetek téli hatékonyságának javításához is.


A LLumar EnerLogic fólia legfőbb tulajdonsága, hogy - a tradicionális termékekhez hasonlóan - nyáron a hőt. A statikus fólia egy különleges fólia , nem tartalmaz ragasztót. Előnye, hogy a felrakását nem lehet elrontani, bármennyiszer visszaszedhető. Ha a ragacsos fólia alól felületesen nyomjuk ki a vizet, akkor foltos, csúnya lesz a végeredmény, visszaszedni nem javasoljuk. Illetve ijesztően hat, ha víz reakcióba lép a ragasztóval.


Napellenző hőszigetelő fólia ablakra : A napelenző fólia tökéletesen véd a napfény ellen, és a tükörhatásnak köszönhetően kívülről nem látható, így megbízhatóan védi magánéletét. Ablakmosás során ellenáll a karcolásoknak és a mechanikai sérüléseknek. Hatalmas üvegfelületek, üvegajtók, panorámaablakok, természetes fény, tökéletes kilátás. Ezek mind a modern építészet alappillérei. Persze, mint mindennek ezeknek is vannak poz.


Napfény-, hő- és UV-védő fólia. Egy tetőtéri azaz ferdén álló ablaküvegre próbáltuk feltenni. Pénteken a lányaim mennek és újra megpróbálják felragasztani.


Teljes vagy csak részleges belátás védelmet szeretne a maximális világosság megtartásával? Válassza ki melyik az ön számára legszimpatikusabb betekintés elleni ablakfólia. Az átlátszó üvegdekorációs fólia egyszerre nyújt védelmet a kíváncsi pillantások ellen, és szépíti meg, valamint hangsúlyozza helyiségeit. Egy nagyon vékony hordózópapíron van a fólia. Ezt lehúzzuk, és vizesen az üvegre ragasztjuk.


Az eredmény: belülről kilátunk, de kintről nem látnak be. Belülről egy kissé sötétített felületet látunk, kintről tükör hatású. Ha kint sötét van, és belül felkapcsoljuk a villanyt, akkor belátnak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések