2019. május 14., kedd

Fa hatású beton

A deszka, farönk, talpfa hatású betonelemek meleg fa érzetet biztosítanak a kerti utak, ülőalkalmatosságok, teraszburkolatok kialakításánál. A Fabrostone fahatású kerti beton burkolatokban a fa tökéletes élménye egyesül a betonlapok előnyeivel. Fahatású beton kerti tipegő lerakása - Vasúti talpfa. Egyes térkövek nem csak natúr ( fa ), hanem színezett. Aranytölgy és diófa hatású mobilgarázsaink nagy népszerűségnek örvendenek.


Fahatású, aranytölgy mobilgarázsaink méltó ellenfelei fából készült társainak.

Kinézetre nem lehet különbséget tenni köztük, azonban a fent leírt előnyei vitathatatlanok. Még a magasabb esztétikai érzékkel bírók igényét is kielégíti. A Favorit Glettbeton mellet számos más terméket is kínálunk látszó beton felületek kialakításához, egyedivé tételéhez. Nézd meg és válassz akár a többi termékeinkből is!


Sóskúti üzemünk bármilyen, akár egyedi idényt is pár nap alatt ki tud elégíteni. Tervezd meg lakótered látszó beton felületét! A poliuretán gerendautánzat fa mintázatú, fa színezetű, fa erezetű profilokat profilokat tartalmaz, melyeken még szúette nyomokat is láthatunk!


Belvárosban csempeüzlet széles választékkal: cement, fa , beton , kő hatású fürdőszoba és design csempék, padlólapok - Csempe. Cégünk műanyag öntőformákat forgalmaz, melyek sablonként használhatóak térburkoló kövek, díszlapok, szegélykövek, fedlapok, balluszterek, lábazatburkolók, lefolyóelemek műkőből vagy betonból történő házilagos, illetve kisüzemi öntéséhez.

A legnépszerűbb laminált padlókat és parkettákat megtekintheti bemutatótermeinkben: Budapesten a Lurdy Házban, Home Centerben és Egerben a Royal Kerámiában. Rusztikus felületi kiképzése Vasúti talpfára emlékeztető, rusztikus felületi kiképzéssel készített fa utánzatú beton térburkoló elem. Fa mintázatú beton. Fürdőszoba csempe, járólap, padlólap bemutatóterem és áruház. Mik is ezek pontosan?


Az alapot egy kiváló minőségű és első osztályú greslap adja amire különleges technológiával famintát nyomnak. Ezzel egyesül a greslap rendkívüli keménysége a fa meleg hatásával. De ennél sokkal több előnyös tulajdonsággal bír.


Ellenáll a víznek, karcállóbb mint a. Kattintson a nagyobb képekért! A fa hatású elemek mellett már elérhető az egy oldalas antracit mintás kerítéselemünk is. Mélyszürke színe igazán sokoldalúvá teszi, hiszen kiválóan illeszkedik szinte bármilyen környezetbe. Viszont éppen emiatt a semlegesnek mondható szín miatt rendkívül jól kiemeli a kerítés közelében álló bokrokat, növényeket. A különböző fa burkolatokat tökéletesen imitáló mázas porcelán és vörösagyag padlólapok.


Nagy kopásállóságuk miatt remek helyettesítői a fa burkolatoknak. BETON -ról mi jut az eszébe először? VAN EGY ÁPRILISI AKCIÓ! A mienk RUGALMAS is!

Ideje most beszerezned a tűzifádat, hogy őszre fantasztikus, száraz anyaggal tüzelhess és így -ot spórolhatsz a fűtéseden egy szezonban!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések