2020. március 26., csütörtök

Zsalukő 15 ár

A feltüntetett zsalukő árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁT tartalmazzák! A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár , amely a szállítási költséget nem tartalmazza.


Az adatok tájékoztató jellegűek. Leier beton zsalukő ZS 15. Kiválóan alkalmas támfalak (méretezett vasalással), kerítéslábazatok, kerítésfalak, víztározók, derítők, ülepítők építésére.

Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük árajánlatunkat! Nincs szükség zsaluzatra, az elemek üregei a mindenkori szerkezeti igényeknek megfelelően a helyszínen vasalhatók, betonozhatók, ezáltal teherbíró falszerkezet biztosítható. Kérjen egyedi árajánlatot a kiválasztott építőanyagokra.


Jelentős teherbírásukat erős beton- és vasanyag-tartalmuknak köszönhetik. Felhasználhatók pincefalak vagy oszlopok felhúzásához, de gyakran alkalmazzák őket kerítéspillérekhez vagy lábazati elemekhez is bennmaradó zsalukőként. Frühwald -ös zsalukő. A megadott -ös zsalukő ár bruttó db ár.


Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap :óráig tartanak nyitva.

Megértésüket köszönj. Széles repertoárunkban helyet kaptak a zsalukövek is. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Fontos, hogy magassága cm-es, így kevesebb a m2-re eső anyagigény.


Az országban, egyedülálló minőségben, mm méretpontosságban, sima felületével könnyebbé teszi az építőipari munkát. A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.


Széles körben alkalmazható pincék, támfalak, garázsok falazatainak építésénél, illetve mezőgazdasági-ipari raktárak, létesítmények készítésénél. A klasszikus téglák mellett mindenképpen meg kell említeni a zsaluköveket is. Ennek ellenére a zsalukő számos építési feladat során ideális választást jelent. Gyakran használjuk az. Ha építkezni szeretne a Rácz Tüzépet keresse!


Tüzép bemutatóterem és építőanyag kereskedés az Ön igényei szerint. Helyszíni tanácsadás és online webáruház országos kiszállítással. Kerítéslábazatot vagy kerítésfalat épít? Pontosan hány darabra van szüksége a -ös zsalukőből? Várady Tüzép szolnoki telephelyén megtalálható beton termékek listája: kerítésoszlop, oszlopzsalu, kerti szegély, zsalukő , többféle térkő.


Az árak tömör beton m3-re, és a betongyár által tervezett.

Mátészalka zsalukő , pillérzsaluzó, oszlopzsaluzó, betonoszlop, járdalap,. A zsalukő cm-es méretben kell hozzá? Megnevezés, zsalukő ár telepi átvétellel. Szállítással kapcsolatos információkAkciós ár : 3Ft,-3Ft,-. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés – zsalukő.


Hasonlítsa össze az árakat ! Teljes kamion rendelése esetén egyedi árat dolgozunk ki. Zsalukő -ös árlista, zsalukő akció! Az akciós ár a raktári készletünk erejéig érvényes ár (Raktársöprés akció), mely korlátozott me.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések