2020. március 11., szerda

Travertin mészkő

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Fill Your Cart With Color today! Kemény kopás álló Török travertin, mészkő és márvány termékek, akár belső akár külső felületek burkolásához.


Termékeink nem csak minőségiek hanem egyben fagyállóak is.

Cégünk egy új vásárlási lehetőséggel szeretné ezt a problémát megoldani. Classic travertin használható kül-és beltérben egyaránt. Padlóburkolat, homlokzatburkolat, fedlap, párkány, dekorációs falfelületek is készíthetők ezen mészkő felhasználásával. Ultravékony kőanyagok.


A mészkő - travertin táblákban érkezik hozzánk, és a kívánt méretre vágjuk fel, így teljesen egyedi igényekhez is tudunk igazodni! Nálunk nem csak megvásárolhatja, hanem el is készíttetheti mészkő -travertinből egyedi elképzelését. Bemutatótermeinkben ingyenes szakmai tanácsadással segítjük választását.


A mészkő szerkezete a keletkezés körülményeitől függően lehet tömött, vagy lyukacsos.

A mai kőzettan a köveket három fő csoportba sorolja: vulkáni, üledékes és átalakult kőzetekre. Travertin – édesvízi mészkő. A „ travertin ” szó maga édesvízi mészkövet jelent. A mészkő jellemzően egyásványos, üledékes kőzet, amelynek legalább -a kalcit vagy aragonit.


A fennmaradó rész főleg más karbonátásvány, kvarc vagy kova, agyag és szerves anyag. Viszonylag rideg, merev, szilárd és állékony kőzet. Jelen honlapunkat azért hoztuk létre hogy akár ottonából kényelmesen meg tudja vásárolni az általunk forgalmazott kőburkolatokat.


Kőanyagainkat a világ több pontjáról importáljuk, melyeket az ország legnagyobb kőburkolat bemutatórmében élőben is megtekinthet. Lowest Prices on Top Items. Bay Is Here For You! Million Shoppers Want to Buy.


Opciók választása Részletek. Kosárba rakom Részletek. Rendeljen online széles választékú természetes köveket kiváló áron. Termékskálánkban megtalálod a trevrtint, márványt, gránitot és sok mást.


Még több blog bejegyzésBlogbejegyzéseink között különböző témakörökben találtok ötleteket és inspirációkat otthonotok harmonikusabbá tételéhez.

Az építészeti és divatirányzatnak megfelelően. Ahogy nő a mészkő dolomittartalma, a kőzet fokozatosan dolomittá alakul. Ez az egyik legismertebb travertin mészkő. Színe: világos-bézses, sávos, helyenként halványszürke csíkokkal.


Szerkezete lyukacsos, felületét általában tömítik, és utána csiszolják.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések