2020. március 11., szerda

Thermowood kőris

A hő kezelt ( thermowood ) eljárás egy drága és összetett művelet, ami a fát teljes mértékben mentesíti minden olyan anyagtól és rossz tulajdonságtól ami addig megvolt benne, így lesz ellenálló vegyszerek nélkül. Key Characteristics. The heat goes to the core of the woo drying out any moisture and resin.


Páratlan szélességben és fa erezettel rendelkező teraszburkolat egyben! Ebben a szélességben már nem sok teraszburkolat állja meg a helyét kültéren, de a thermowood kőris fa teraszburkolat az egyetlen, ami a legkevésbé fog vetemedni mégis hihetetlen gyönyörű marad a felülete.

A hőkezelt ( thermowood ) eljárás egy drága és összetett művelet, ami a fát teljes mértékben mentesíti minden olyan anyagtól és rossz tulajdonságtól, ami addig megvolt benne, így lesz ellenálló vegyszerek nélkül. Only the members of the International ThermoWood Association have legal right to use the word ThermoWood with thermally modified timber. ITWA logotype is an.


Klipszes lerakású, így nem látszik a csavar feje és tartósabban marad esztétikus. Hő kezelt eljárással készült, így minimális a mozgása. Timber Cladding Melbourne - your timber cladding experts!


No Vertical treatment actually love this.

Akár már szervezheti is a vendégeket, a terasza biztos kész lesz. Tartós, szép rajzos felülete rabul ejti a szemet kiváló és időjárásálló kivitele ékessége lesz házának sok éven át. A Thermo- kőris és a Thermo-luc egyaránt 1-es tartóssági osztályú, a thermo fenyő pedig 3-as tartóssági osztályú. Az 1-es tartóssági osztály olyan, melyben korábban túlnyomó részt csak néhány trópusi keményfa, mint az ipe és a tikfa tartozott. Ideje benéznie hozzánk ! Whirlpool Plaza az Ász ! Kőris , fa teraszburkolat, hő kezelt thermowood kőris tartós fa teraszburkolat, fa teraszburkolat importőrtől!


Ezt látnia kell, a fa falburkolatok között olyan, mint a merci az autók között! Környezetbarát, vegyszermentes kezelésüknek köszönhetően egészen más kategóriát képeznek a hagyományos szárított és vegyszerekkel tartósított, fa teraszburkoló anyagokkal szemben. Thermowood fenyő szerkezetfa 42×mm A minőség. Fa faj: kőris , fenyő, nyár. Csak beltéri használatra ajánljuk, mint a Egyaránt alkalmas beltéri és kültéri használatra, mint a. Tökéletes víztaszító kivitel, a fa lelke süt át a selymesen erezett felületen, melyben.


A tartóssági tesztek több szintből állnak. Az első(1) természetesen a legjobb, ami azt jelenti, hogy kezelés nélkül, közép Európai éghajlaton a legtöbb ideig nem kezdenek el korhadni, ez ~50év. Thermo-wood Kőris mikrobordázott A teraszburkolat.

A Thermo wood hőkezelése miatt nagyon ellenáll a kültéri viszontagságoknak és a legrugalmasabb kültéri faanyag, de mindemellett fontos a megfeleleő kezelés. Ajánlott évente két. Ellenáll a szélsőséges időjárási körülményeknek, a megnövekedett páratartalomnak és az agresszív légköri körülményeknek.


A legnépszerűbb fafajták amelyeket hőkezelnek az erdei és lucfenyő valamint a kőris. Eredetileg a skandináv országokban kezdték el gyártani, és főleg szaunák építésére használták. Azt talán nem mindenki tudja, hogy amennyiben egy ún. Thermo eljárásnak is alávetik a fát, az olyan hazai fafajok mint a borovi fenyő és a kőris is biztonságosan alkalmazhatóak külső területeken. Terasz felületkezelő fa olaj: REMMERS cég által gyártott Németországi termék, kimondottan kültéri fa anyagokhoz való fa olaj.


A teraszburkolat lerakása után elegendő felülről kezelni a fa teraszt, mert az olaj engedi lélegezni a fa anyagát így spórolhatunk kezelő anyagot. A hőkezelés miatt rendkívűl elelnáll a gomba és rovarfertőzésnek, kivéve a termeszeknek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések