2020. március 11., szerda

Műanyag szúnyogháló ajtó árak

Minőségi szúnyogháló ajtók. Az apró vérszívók kellemetlen jelenségét mindenki ismeri és mindenki igyekszik védekezni ellenük valamilyen módon. Zsanéros szúnyogháló ajtó. Ez a szúnyogháló ajtó típus a legjobb választás, mert nagyon tartós és nem igényel karbantartást hosszú időn keresztül. A középen futó merevítő, egyben a fogantyú is.


Lehet jobbos és balos nyitás irányú.

Különféle zsanérokkal kapható. Tetszés szerint rugós zsanérral is kérhető. Az ajtókhoz használható porszórt OBI alumínium keretes szúnyogháló a legjobb védelmet nyújtja például a szúnyogokkal, legyekkel és darazsakkal szemben. Egyénileg és tökéletesen illeszkedve méretre vágható, ezáltal az ajtó továbbra is a megszokott módon nyitható és zárható marad.


A kiemelő keret színe a szúnyoghálóval azonos, így olyan hatást kelt mintha az ajtó szerves gyári része lenne. Nyíló szúnyogháló ajtó kifelé nyíló ajtó esetében. Ebben az esetben a zsanéros szúnyogháló felszerelése csak belülre szerelve oldható meg. Mivel minden ajtó belső oldalán van kilincs így a kiemelőkeret.


Műanyag és fa ablakok és ajtók árai a Áron Ház Kft.

Kedvező árakkal várjuk vevőinket Érden és Budapesten a Méta utcai üzletünkben. Tekintse meg teljes nyílászáró árlistánkat. Manapság számos szúnyogháló típusból válogathatnak a vásárlók, azonban vannak olyan kivételes esetek, amikor a vevők egyszerűen nem találják meg azt a terméket, ami valójában illene a nyílászáróik kialakításához. Cégünk mintegy éve foglalkozik bejárati ajtók forgalmazásával, vásárlóink nagy megelégedésére. Választékunkban megtalálható a műanyag -, acél- és a fa bejárati ajtó is, így alapanyag tekintetében teljes a választékunk, azonban a bejárati ajtó üzletágunkat a továbbiakban szeretnénk bővíteni is, prémium kategóriás ajtókkal.


Kültéri fa vagy társasházi fa bejárati ajtó attól függően hogy hol kívánja alkalmazni. Ezen felül speciális tűzgátló bejárati ajtó , biztonsági bejárati ajtó is megtalálható választékunkban. A bejárati ajtók rendelhetők szabvány, illetve személyre szabott méretekben. Nyílászáró CentruAjtó , ablak, bejárati ajtó , beltéri ajtó , műanyag ablak értékesítés. Ablak, ajtó árak és árlista.


A szúnyogháló be ül az ablaknyílásba és a gumitömítés alatt a műanyag vagy fa ablaktok falcába rögzül négy acélfül segítségével. Szaküzleteinkben a műanyag ablakokhoz műanyag és alumínium redőnyöket ajánlunk szíves figyelmükbe. Termékeink mindenki számára biztosítanak megfelelő megoldást a rovarok ellené védelemben.


Az egyszerű fix rovarhálóktól a mobil hálókon át a nagyobb nyílásokat is átfogó Pliszé hálókig, széles termékkínálattal állunk rendelkezésükre. Olcsó nyílászárók, akciós termékek. Redőny, szúnyogháló olcsón.


A műanyag keret fehér vagy barna színben kapható. Amennyiben valamilyen más színre van szükség, akkor az alumínium keretes fix szúnyoghálót kell választani.

Belülről szerelhető-e a műanyag fix szúnyogháló ? A fix műanyag keretes rovarhálók közül a Isso fix szúnyogháló szerelhető belülről. Kivétel ez alól a Hevestherm legújabb Optima és Maxima műanyag ablakai amik nem Aluplast hanem Salamander profilból készülnek. Tehát aki az utóbbi két műanyag ablak árára kíváncsi az a Salamander műanyag ablak árak gombra kattintva ugorhat a kívánt oldalra.


Milano Nyílászáró - Ajtó , ablak, bejárati ajtó , beltéri ajtó , műanyag ablak szaküzlet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések