2020. március 18., szerda

Vésztő trapézlemez

Duba trapéz az alföld legnagyobb gyártója. RAL színből választhat trapézlemezt, a legjobb áron. Szendvicspanelek, vasanyagok. Használt trapézlemez eladó Vésztő.


Trapézlemez , cserepes lemez – használt. Bármilyen színben és méretben rövid határidőn belül, vagy szabványm. Ezen kívül választható több szín és különböző anyagvastagság, melyek után.


A Swedsteel-nél elkötelezett hívei vagyunk az ügyfél elégedettségnek. A kiváló minőségű tűzihorganyzott acél alapanyag és a korszerű, automatizált gyártási folyamatok együtt garantálják az állandó magas műszaki színvonalat, így biztosan tudjuk, hogy termékeink a beépítés után évtizedekig látják el. Méretre gyártott cserepeslemezek. A cserepeslemezek egyik nagy előnye, hogy a kívánt méretre lehet gyártani, így minimalizálni lehet az anyagveszteséget, ráadásul a ”nagytáblás” tetőfedő lemezekkel rendkívűl gyorsan halad a kivitelezés. This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible.


Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful. KÖZVETLENÜL a GyÁrtÓtÓl. Célunk a Pest és Jász Nagykun Szolnok megyei piacunk további bővítése és meglévő ügyfeleink további, magas színvonalú kiszolgálása. Közvetlenül a gyártótól.


Keresgéljen weboldalunkon, érdeklődjön akcióinkról elérhetőségeinken! Az általunk forgalmazott trapézlemez egyik lényeges. Reviews PRECÍZ KISZOLGÁLÁS,. Debrecen Apafa Steel-Lemez Kft. Tesz Kft - Dabas Vésztő -Aron Profil.


Az értékesítés központja is Vésztő. Speciális anyag a tetőlemezek belső felületének borítására. Rányomják a trapézlemezre, ezáltal megakadályozza, hogy a mennyezetről a pára lecsepegjen - Magyarországon kívül hol kapható még Pascal hullám- vagy trapézlemez ? Flóra néven ismert. Tetőfedő (vízelvezető horonnyal) és homlokzati trapézlemez a T-Economichoz hasonlóan érdekes mintázattal és kiegészítő formaelemekkel.


A trapézlemez kerítés magasságát a kívánt méretre gyártjuk (akár milliméterre). Ez megerősíti a szerkezeti merevséget és reprezentatív, de nyersességét megőrző megjelenést biztosít. Gyakran használják fel benzinkutak tervezésében, alkalmazást nyer silók.


Nem igényel utógondozást, nem kell festeni, csak megmondja hány darabra van szüksége milyen hosszba és mi legyártjuk. Kerítés lemezből, fa helyett. TESZ-Kft, a magyar trapézlemez és cserepeslemez gyártó. Cserepeslemez, trapézlemez , hőszigetelés, hőszigetelő rendszerek, nemesvakolat, festék, ragasztó, hőszigetelő rendszer, országos.


Kínálatunkban megtalálhatók a cserepeslemez és trapézlemez kiegészítők is: rögzítő elemek, élhajlított elemek és tömítőprofil. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Dubatrapezlemez weboldalán!


Cégünk az egyedi, minőségi termékek eladására fekteti a hangúlyt, hogy vásárlóink mindig elégedetten távozzanak üzletünkből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések