2020. március 20., péntek

Raklap tégla

A bontott tégla ára a raklap árát tartalmazza. Rendelhető tételek: min. A nagyméretű bontott tégla alkalmas pinceének, régi falak pótlásához, burkolatnak, járófelületnek, kerítésnek és más célra is, aminek csak a képzelet szab határt. A megvásárolt Porotherm téglákat teljes kamion megrendelése esetén ( raklap mennyiség felett) Piliscsaba km-es körzetén belül fuvardíj nélkül kiszállítjuk építkezéséhez. A tégla árak nem tartalmazzák a ledaruzás és az útdíj költségét.


Kérem hogy ennek mértékéről érdeklődjön értékesítő kollégáinknál.

Bontott tégla eladó. Válogatott, minőségi bontott téglák, sárga, piros és vegyes színben. Házhoz szállítás az egész országban, kedvező áron megoldható, akár raklap tégla rendelése esetén is. Egy raklapra 3db kisméretű tégla fér, kötésbe rakva, hogy ne essen szét a szállítás és rakodás közben.


Végül fóliával betekerjük, hogy még stabilabb legyen a szállítmány. A raklapokat visszahozhatja, és visszaadjuk az árát. Ennek oka az építmény terhelésének kiszámítása és az építőanyagnak az objektumra történő szállításához szükséges szállítás kiválasztása.


Ideális tárolók, garázsok, melléképületek építéséhez, felújításához.

A tégla az energiahatékony építés meghatározó része: amikor téglaválasztás előtt állunk, gyakran nem is tudatosul bennünk, milyen fontos döntést kell meghoznunk. A tégla házunknak olyan eleme, melyet később nem lehet kicserélni. A Klíma és Thermo Okostéglák garantálják a kiemelkedő hőszigetelő képeséget, így a. Folyamatos árváltozások miatt kérje névre szóló, aktuális árajánlatát.


B-30-as falazóblokk tégla. Fokozott hőtechnikai követelmények nélküli hagyományos falazótégla. Külső és belső teherhordó falak építésére, cm-es falvastagsággal építve alkalmazható. A legkedveltebb BAKO.


Tégla egyenesen a gyárból. Letölthető dokumentumok. Porobrick tégla , nf tégla , nf tégla , porobrick nf 3 bakonytherm tégla , mályi tégla , leier tégla , pápateszéri tégla.


Történetünk röviden. Térkövek vásárlása és rendelése az OBI-nál. Amikor a bontott téglát megtisztítjuk, raklapokra rakjuk, kötésben, hogy ne boruljon le a szállítás közben, és még körbetekerjük fóliával a teljes stabilitás és védelem érdekében. Kiváló magyar tégla a Körösök agyagából!


Raklap betétdíj a Egyéb kategóriában. Nálunk így kapja a téglát: raklapon, csomagolva, felrakodva. Ajánlat kérése itt!

Bakonytherm kisméretű tömör tégla. Teherhordó falak - falazatok, pillérek, boltozatok, pincefalak, boltívrendszerek építésére és falazott kémények esetén felújításra alkalmas hagyományos falazó tégla. Az Etyeki Tüzép Kft.


Mindegyik méretnél négy, jellegzetes alakú nút-féder kapcsolódik egymáshoz, így a tégla a hagyományos falazóelemekhez képest sűrűbb és vékonyabb bordaszerkezettel rendelkeznek. Leier Hungária Kft. A hírlevél feliratkozáshoz kapcsolódó Adatkezelési Tájékoztatót megértettem és hozzájárulok, hogy a Leier Hungária Kft.


Ytong falazóelemek és tégla akció.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések