2020. március 30., hétfő

Pvc burkolat ár

A régebben gyártottaktól eltérően a káros anyag kibocsátása elenyésző. Szín- és mintaválasztéka az igazival vetekszik. Különböző kopásállósággal rendelkező termékek, melyek között mind lakossági, mind közületi felhasználásra találhatunk PVC -ket. A PVC padlók felhasználási. Tovább Kínálatunkban a legkülönlegesebb igényeket is kiszolgáljuk, legyen szó formaválasztékról, színekről, mintákról, illetve otthona bármely helyiségéről!


Modul PVC padlók A Design Padló (LVT) megtévesztésig valósághű lap kiszerelésű heterogén padlóburkolat.

Leggyakrabban boltok, hotelek, vendéglátóhelyek, irodák, iskolák és lakóépületek burkolására használják. Minden jog fenntartva! A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. PVC burkolataink alkalmasak konyhába, fürdőbe, mosókonyhába – minden olyan helyiségbe, ahol víz érheti a padlót. Alapanyagukból eredően ellenállnak a legtöbb háztartásban használatos tisztítószernek.


Lakossági PVC padló (Vinyl padló) – Monetti termékcsalád Ezeket a PVC padlókat elsősorban lakossági felhasználásra kínáljuk. Ezen PVC padlók, is mint ipari társaik rendkívül ellenállóak a bútorok és egyéb hétköznapi használat okozta behatásokkal és deformációkkal szemben. Semmiféle káros anyagot nem bocsát ki.


A 3D hatásnak köszönhetően tökéletesen utánozzák az általuk megjelenített anyagokat.

A FLEXWALL dekorációs panelek alkalmasak dekoratív falfelületek kialakítására. Anyagát tekintve, egy vékony, domború, üreges, nyomtatott PVC , amely jól imitálja a különböző struktúrákat, mint: csempe, tégla, fa, mozaik. Sand Stone Slate PVC falpanel. D EPS falpanelek Ajánlat megtekintése. D PVC falpanelek Ajánlat megtekintése.


Polisztirol falpanelek Ajánlat megteki. Tekerd vissza óvatosan a PVC -t a ragasztott felületre, majd a simító segítségével alaposan préseld át, hogy az esetleges légbuborékok távozzanak a PVC burkolat alól. Ezt mindaddig ismétel míg a burkolattal vissza nem érsz a falig. Majd ugyan így járj el a burkolat másik felével is.


Honlapunk cookie-kat használ, hogy tároljuk a honlapunkon tett lépéseit, továbbá statisztikákat készíthessünk és fejleszthessük szolgáltatásainkat, és marketing tevékenységünket. A hideg, kemény burkolat helyett a párnázott, hőszigetelő PVC -padló kényelmét élvezhetjük. Az eredeti gránit-, márvány-, kerámiaburkolatokat hatását és látványát kaphatjuk. A burkolat felpúposodásának elkerülése érdekében célszerű a PVC teljes felületét ragasztóval rögzíteni, ha m 2-nél nagyobb a burkolandó helyiség. Utána 1-m széles csíkban kenje rá a padló.


Ismerje meg igényes megjelenésű, kedvező árfekvésű PVC padlóink kiemelkedő kínálatát! Választékunkban jó ár -érték arányú termékeket kínálunk, akár évig terjedő rendszergaranciával. Csúszásmentes kivitel, könnyű tisztíthatóság és ellenálló felület jellemzi a hazai és külföldi gyártók otthoni és intézményi alkalmazásra szánt (ipari PVC ) termékeit, melyeket webáruházunkban megtalál.


Prémium minőség kompromisszumok nélkül.

A gyermekek biztonsága nálunk elsődleges! Magyarországon egyedülálóan hivatalos engedélyünk van gyerek játékok. A woodbe GCC alapanyag: fa, lágyító és PVC mentes. A JOLA Parketta kínálatában megtalálható a WPC Kerités.


A legjobb árakkal várjuk, országos kiszállítással! Az előnyök sokfélék lehetnek, és mindenkinek más a fontos: az ár , a minőség, vagy az esztétika, de a padlóburkolatok esetében mindháromra érdemes figyelni. Szerencsére számtalan típus létezik, így mindenki megtalálhatja azt, amelyik a leginkább megfelel a számára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések