2020. március 27., péntek

Terasz műfű

Syracuse terasz kültéri műfű szőnyeg 400cm széles. Ez a kültéri műfű nagyon jól mutat erkélyeken, teraszokon, akár dekorációs jel. Műfű - a mindig gondozott kertért Ön sem szereti, ha ápolatlan a gyep? Van rá időtakarékos megoldásunk!


Mindegy, hogy a kertbe, a teraszra, vagy akár a háza tetejére teszi, az biztos, hogy a műfű mindig ápolt hatást kelt. Rohanó világunkban mindannyian várunk egy kis természetre, ami elhozza a nyugalmat a zsúfolt hétköznapokban, ahol a fűre leheveredve magunk mögött hagyjuk a világot.

Ebben a kategóriában megtalálja az általunk forgalmazott mesterséges műfűket, melyek közül kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb pázsitot a kertje, terasza, erkélye borításához. Nem igényel öntözést, trágyázást, fűnyírást, sem egyéb karbantartást, ezáltal időt és hosszú távon pénzt spórolhat meg, télen-nyáron zöld az általa telepített területet, UV állóságának köszönhetően hosszútávon megtartja szép zöld színét, nem gyomosodik. Buffalo terasz kültéri műfű szőnyeg teraszra, erélyre, medence alá.


UV álló, strapabíró műfű , vízelvezető nopokkal 400cm, 200c, és 133cm szélességben is kapható. Kerti és terasz műfű. Társaságunk prémium minőségű, legutolsó fejlesztésű műfű burkolatok forgalmazásával foglalkozik, igényelt esetben telepítjük a műfű szőnyeget: - műszaki tanácsadás, tervezés - ágya.


Műfű – Ideje máshogyan gondolni rá! Sokan a mai napig ódzkodnak a műfűtől, pedig hatalmas minőségi javuláson ment keresztül az utóbbi évek során. A műfű könnyen karbantartható, természetes hatású burkolat.

Válogasson kedvére a megtévesztésig hasonló műfű -típusokból! A Holland Pázsit Kft. Műfű szőnyeg kertbe, teraszra, erkélyre, medencéhez Kivitelezés, Műfű -burkolat készítés Helyszíni felméréssel megkeressük a legoptimálisabb műfű -lerakási módszert.


Ha szükséges segítünk a talajrendezésben és a komplett kivitelezésben. Prémium minőségű, igazán természetes hatású műfű tekercsben! Ha szeretné, hogy mindig zöld legyen kertjében a pázsit, de nem szeretne bajlódni a fűnyíróval, szegélyvágóval, különböző öntöző rendszerekkel, akkor ez az ideális megoldás Önnek! A beltéri műfű szőnyeg speciális hátbevonattal rendelkezik, ideális választás otthonra belső terekbe, vagy „fedett” helyek burkolására (fedett terasz , fedett erkély stb.) és dekorációs célokra (kiállítás, színpa rendezvények).


A helyszíni felmérésre azért van szükség, hogy meghatározhassuk a pontos műfű mennyiségét, és meggyőződjünk róla, hogy milyen előkészítő munkálatok szükségesek a műfű telepítéséhez. A felmérés alapján készítjük el pontos ajánlatunkat. Azonban sajnos nem minden étterem esetében van mód valódi kerthelyiség kialakítására. Ilyenkor sincs veszve minden, hiszen ma már rendelkezésre áll egy kiváló, köztes megoldás, mégpedig a műfű ! A műfűvel beborított terasz valódi, igazi pázsitos kert érzetét kelti.


A járás rajta kényelmes, megszólalásig hasonlít az. Terasz és kerti utak vásárlása és rendelése az OBI-nál. Hogyha a terasz természetes dőlésszöge miatt le tud folyni a teraszról a víz, akkor műfű lerakása esetén sem lesz gond vele. Azonban ha most is megáll a víz a terasz közepén, akkor értelemszerűen a műfű felületén is meg fog. A műfű szőnyeg korábban sportpályák burkolata ként terjedt el, azonban manapság egyre gyakrabban jelenik meg az otthonokban is.


A műfű nemcsak kertben praktikus, hanem esztétikus, különös megjelenést biztosít terasz oknak, erkélyeknek, emellett medencék köré is alkalmas. Kérjen ajánlatot most!

Nemcsak sportpályákat építünk, hanem műfüvek óriási választékával is várjuk Önöket! Legyen szó terasz , esküvői helyszín, kert, kerítés vagy akár játszóterek műfüvezéséről, Ön megálmodja, szakembereink pedig megvalósítják. Legyen az egy terasz , előszoba, hall, netán egy egész udvar, cégünknél több tucatnyi termék érhető el változatos és élénk színekben. Cégünk a műfű telepítésében is segít Önnek, keresse szakembereinket bizalommal!


Ha úgy gondolod segíthetünk Neke vedd fel velünk a kapcsolatot! Miért költene rendszeresen a terasz karbantartására és felújítására? A GREEN DECK wpc burkolatok nem igénylnek olajozást illetve festést. Könnyen tisztán tarthatók. Felületük bordázott, így csúszásmentesek.


Magas minőségű termékek, megfizethető árakon. Különböző színekben kaphatók, így bármely stílusú.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések