2020. március 20., péntek

Vágókorong fához

Extol flex vágókorong fémhez: 115×6×22mm, max. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Körfűrészlapok ( Fához - Aluminiumhoz) a SzerszamKell. Kerti gépek, kéziszerszámok, elektromos szerszámok hatalmas választékban.


A Gemini-Duo webáruházban csak kiváló minőségű és árú termékeket kínálunk gyors kiszállítással.

A Bútoruniverzum webáruházban csak kiváló minőségű és árú termékeket kínálunk gyors kiszállítással. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Ajánlott nagyon puha ágak vágására. KERESZTHASÍTÓ ÉK 5. Back to products Next product.


TELESZKÓPOS SZÁR MAX. Ezen az oldalon a(z) VÁGÓKORONG FÁHOZ (2db-os) termék adatait tekintheti meg a Bezzegh Épületgépészeti Kft.

Hecht VÁGÓKORONG FÁHOZ (2db-os) a Hecht vágókorong kategóriában. Az 544-es favágó koronggal kemény, puhafa és laminált lemez is vágható. Rincon de Vicente Recommended for you.


Faipari körfűrészlap Cróm-Vanádium (CRV), hajtogatva élezve. Lágy és kemény lombos fák hosszirányú vágásához. Látogasson el a kategóriánkba és válassza a VÁGÓKORONG FÁHOZ (2DB-OS) termékünket kedvező 2. Ft -os áron online rendeléssel.


Online barkácsboltunk szakszerű, rugalmas kiszolgálással várja a barkácsolni vágyókat. Hasonló termék:GRAPHITE 125x22. MM FÁHOZ 55H59MAGG maró vágó korong vágótárcsa marótárcsa fához 125mm SH12 Thermo24. A vételár darab vágókorongra vonatkozik.


Termék értékelés és véleményezés. Szóljon hozzá Ön is! A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában megtalálhatjuk a feladatunknak tökéletesen megfelelő vágó- és csiszolókorongokat. Vágó- és csiszolókorongok.


Hecht termékek olcsón a Platina Szerszámtól! Megbízható szerszámok és kertigépek, megbízható márkakereskedéstől.

Rendelje meg Tőlünk és hamarosan már használhatja is. Az 544-es, ø mm SpeedClic favágó koronggal kemény, puhafa és laminált lemez is vágható. A karbid bevonat különösen tartóssá teszi a korongot.


A Homelux webáruházban csak kiváló minőségű és árú termékeket kínálunk gyors kiszállítással. Flex vágókorong szerszámok széles választéka a Perfor WebShop kínálatában. Dekopír fűrész - a Perfortek Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések