2020. március 24., kedd

Tó fólia

Minden ami kerti tó vásárlása és rendelése az OBI-nál. Már megálmodta milyen kerti tó lesz az Ön kertjének ékköve? Megtervezte a tó formáját, kinézetét, a növényvilágot és a halakat? Akkor már csak a legfontosabb rész van hátra: a tófólia kiválasztása.


Mert mit ér a gondos tervezés ha néhány éven belül szét kell bombázni kedvenc kerti tavát mert szivárog.

Firestone EPDM Pondliner gumifólia telepítése, ragasztása. PVC fólia leplesítés. Szűrőrendszerek kiépítésének tervezése, telepítése. Nem probléma, ha a medence formája nem szabályos. A fólia legyártásához a tó méretét kell először meghatározni.


Adja meg a két leghosszabb méretet, ebből kiszámítható lesz, mekkora hosszúságra van szükség a fóliából. Annak adott szélessége méter, melyet hegesztéssel tudunk még szélesíteni ennek.

A tó leghosszabb és legszélesebb pontján engedjen végig egy zsinórt. A zsinórnak a meder alján kell végigfutnia, hogy a fólia a teljes tavat le tudja fedni. A barátságos kerti tó verseny. A PVC- fólia °C fölötti hőmérséklet esetén különösen egyszerűen alkalmazható.


A Heissner tófólia alkalmas egyedi tervezésű kerti tavak megvalósításához. Rendkívül nagy szakítószilárdságú elemi rostokkal készült, így anyaga különösen erős és ellenálló. Bélésként használják mesterséges kerti tó építése, kerti tavak, patakok, szökőkutak, fürdőtavak, tűzívíztározók kivitelezésénél. A gyártó cégek különböző szélességű és vastagságú tekercsekben állítják elő.


Tekercsek szélessége m-től. Vállaljuk épületek talajnedvesség, talajvíz, csapadékvíz valamint kerti tavak, dísztavak tározók, tűzivíztározók, oltóvíztározók, komposztálók, speciális folyadék tározók szakszerű vízszigetelését és ezek kivitelezését. Az Ön által nézett termék jelenleg raktárról azonnal elérhető, átvehető üzletünkben.


A személyes átvételhez nem szükséges rendelést leadnia, azonban javasoljuk, hogy ezt megtegye. Kertfenntartás, minőségi kertépítés során döntsön Praktikusan! PVC-tófóliáinknak semmiféle káros anyag kibocsátása nincs, ezért állat és növénybarát.


Kerti tó szigetelésre 10év garanciát vállalunk.

Cégünknél a tófólia hegesztés forrólevegős önjáró autómata géppel történik, az elkészült hegesztési varratok 1-os vízzáróságot biztosítanak. Ezek az OLCSÓ TÓFÓLIA ÁRAK, ennek a hegesztési technológiának köszönhetőek, mert olcsóbb, kedvezőbb mint a kerti tó fólia hideg ragasztása. A megfelelő tómeder kialakítása után, jöjjön a tófólia. UV fénynek és a gyökérnövekedésnek, illetve kifejezetten jól viselik a tartós hideget, miközben megtartják fix méretüket.


A tó fóliák szállításakor és az ide-oda rakodása, pakolása során ügyelnie kell arra, hogy a fólia ne sérüljön. A tó fóliát kizárólag tiszta helyen és éles tárgyaktól távol kell tárolni. Nagyon fontos a kerti tó helyének és méretének kiválasztása a. Tófólia , geotextil, takaró anyagok, segédanyagok, szerelvények kerti tavak, úszó és fürdőtavak kialakításához.


Tófólia javítása Ha a kerti tó ereszt, várja ki azt az időt mikor már nem ereszt tovább. Ekkor meg tudja keresni a hibás pontot. Ha megvan a felületet meg kell tisztítani (hígítóval is áttörölni).


Ezután a tófóliát próbáljuk odasimítani, hajtogatni, ez a kis víz szinte segít is, de a gyűrődéseket magunknak kell behajtogatni. A tó meredekebb falú részein levő fólia ráncokat is egyszerűen eltudjuk oldalra hajtani, majd rásimítani erre a padkára, amit majd ügye lesúlyozunk, így a fólia nemfog befelé lógni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések