2020. március 17., kedd

Pur lemez

A jó eredmények jó ötletekre épülnek. A puren keményhab új lendületet ad az iparnak. A vevők egyedi problémafelvetéseinek megfelelő megoldások megbízható kivitelezéséhez több kell, mint pusztán modern gyártóberendezések és jó logisztika.


Tekintse meg szendvicspanel kínálatunkat. Az egyes típusok bemutatása mellett a termékek műszaki adatlapja is megtalálható.

Felső oldalon párazáró PE fólia borítás. A poliuretán elemek napos folyamatos vízbemerítés utáni nedvességfelvétele mindösszesen tf. Szakszerű beépítés mellett ellenáll a penészesedésnek, gombásodásnak, rágcsálóknak, gyenge savaknak ill. A jövő épülete még ma.


A fenntartható épületekhez modern és környezetbarát anyagok szükségesek. A Kingspan munkatársai mindig fejlesztik termékeinket és tevékenységeinket, figyelemmel a környezetre. Purlovia is a patient yet very aggressive carnivore which burrows beneath the groun waiting for a wandering creature or passing player to ambush from beneath.


While not exceptionally powerful, the cunning Purlovia leaps from its hiding place and stuns most creatures, preferring to attack and feast on its powerless prey.

Különböző keménységű poliuretán lemezeket kínálunk többféle színben, akár élelmiszeripari kivitelben is, igény szerint kivágva, perforálva. Kérdezzen a termékcsoport szakértőjétől! Amennyiben kérdése van a termékekkel kapcsolatban, kérem keresse fel a lentebb megtalálható kollégáink egyikét. Kollégáink munka.


PUR habszivacs lemez. A tetőpanel kialakítása három darab merevítő bordát tartalmaz. Minimális tetőhajlás. Praktikus és gazdaságos megoldást jelent.


A szendvicspanelt mérete, térfogata és súlya miatt nem tudjuk saját magunk elhozni a gyártótól, így javasoljuk a szendvicspanelt közvetlenül a Metál-Sheet Kft. A cél az volt, hogy minél kevesebb anyagi ráfordítással emelkedjék az épület komfortfokozata, és egyben csökkenjen az épület energiafelhasználása. Nagyobb rendelést is rövid határidőn belül tudunk vállalni, mivel gyártó sor áll. A változó igényeket kielégítése érdekében új termékkörként viszkoelasztikus habanyag (emlékezőhab - memofoam) termékekkel igyekszünk az ipar mellett a. Austrotherm GRAFIT.


Szürke színű expandált polisztirol hőszigetelő lemez , amely különleges alapanyagának köszönhetően lényegesen alacsonyabb hővezetési tényezővel rendelkezik, mint a fehér színű változat. Ilyen gyorsan és egyszerűen lehet pur szigetelést felvinni hullámpalára. A magas mechanika szilárdsága (nyomószilárdsága 1kPa) lehetővé teszi használatát nagyobb igénybevételnek kitett területeken is (pl.: szarufák fölötti szigetelés).

Nagyobb megrendelés esetén egyéb színű, illetve egy oldalon barkázott felületű lemezeket is gyártunk. Az így darabolt trapézlemeznek nem sérül a horgany- és a festékrétege, az anyag időtálló marad. A további felhasználás során, ha alakítani szükséges a gyári méreteken, azt kizárólag olyan eszközzel szabad tenni, ami nem generál nagy mértékű hőt, ezáltal nem változik a lemez korrózióállósága. Mintázatának köszönhetően azonban a szendvicspanelek nem csak kiváló hőszigetelő képességgel, hanem nagymértékű mechanikai.


Egy olyan poliuretán hab, melynek molekulaszerkezete zárt cellákat alkot, így tűzterheléssel szemben sokkal ellenállóbb tulajdonságokkal rendelkezik. Nyílt láng hatására egy fekete oxid réteg képződik a habon, ami elzárja a belső részeket az oxigéntől, akadályozva ezzel az égést. A cserepeslemez tábla hosszát maximum méterben javasoljuk megrendelni, mert az ennél hosszabb lemez könnyen sérül és nehéz vele dolgozni. Cserepeslemez lécezési igénye.


Akciós hőszigetelés árak, díjmentes tanácsadás. Hőszigetelés Hőszigetelés Áruház. A hőszigetelés mint fogalom jelentése: különböző hőmérsékletű tér rendszerint a kültér és az belső tér között fellépő hőátbácsájtás megakadályozása nagy hőellenállással bíró szerkezettel azaz hőszigeteléssel.


Akciós termékeink: Szendvicspanelek raktárkészletről! Bilo da Vam treba OSB, masivna ploča, sirova iverica, MDF ili šperploča, kod nas možete birati iz obuhvatnog asortimana koji je prilagođen posebnim odredbama (kao što su standardi).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések