2020. március 27., péntek

Pvc lépcsőburkolat

PVC lépcsőburkolat A régi, lépcső kopott felülete nem csak belesett veszélyes a csúszóssá vált felülete miatt, de esztétikailag is ront egy lépcső ház összképén az elhasználódott kopó felület. A PVC padló az egyik legmagasabb hőszigetelő képességgel rendelkező burkolat. A régebben gyártottaktól eltérően a káros anyag kibocsátása elenyésző. Szín- és mintaválasztéka az igazival vetekszik. Különböző kopásállósággal rendelkező termékek, melyek között mind lakossági, mind közületi.


Lágy PVC lépcsőtakaró kétféle profillal (gömbölyített és sarkos).

Színek: kék, szürke, barna, fekete Ideális lépcsőházak, lakó- és középületek lépcsőinek beltéri burkolására. Kiváló csúszásgátló és kopásálló tulajdonságú. Lépcsők felújítása, lépcsők burkolása parafával.


Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Hogyan lesz tökéletes a lépcsőburkolat ? Laminált padlóval szeretné burkolni lépcsőjét, de nem tudja, mivel oldható meg szépen az élek lezárása?


Megmutatjuk a tökéletes megoldást!

A lépcsőt számos anyaggal burkolhatjuk, az. A HARO a legnagyobb hangsúlyt az egészséges és károsítóanyag-mentes padlókra fekteti. A DISANO by HARO dizájnpadló tehát nemcsak puha, lábmeleg, strapabíró, könnyen ápolható és halk – hanem még a lakást is egészségessé teszi. A DISANO nem tartalmaz PVC -t, lágyítószereket és ftalátokat. Ezért kaphatta meg a DISANO.


A falépcső típusai. A tömörfa lépcsőlapok tartósságuk miatt népszerűek. Gyártásuk során az alapanyagot kisebb elemekké bontják, majd tömbösítéssel és rejtett vendégcsapok használatával állítják elő a kívánt méretű lépcső elemeket. Tekercses vinyl padló. Az új Excellence, Platinium, Tapiflex Stairs és ProtectWALL heterogén PVC padlóburkolat kollekciók teljes körű, egymáshoz passzoló padló-, fal- és lépcsőburkolat megoldásokat jelentenek, amelyek az egész épületben használható, teljes koncepciót kínálnak a mérnökök, tervezők, szakemberek és vásárlók számára.


Burkolat bontó gépünk alkalmas szőnyegpadló, PVC , vinil, parketta, gumipadló, linóleum, sportpadló burkolat felszedésére is. Rendelje meg szolgáltatásunkat Ön is! Nagyot kell ugrania annak, aki felül szeretné múlni a gépi szőnyegpadló felszedő és burkolatbontó gép hatékonyságát. A szerkezet kivitelezői szemmel.


Fokozott lakásszintű felhasználásra javasolt minőségi vízálló beltéri padlóburkolat. Az MDF, HDF lapok világszerte népszerű Gyártójától a KRONO Cégcsoport gyártásában készül. Szalagparketták és AKCIÓS szalagparketták Hagyományos csaphornyos parketták Keményfa parketták és svédpadlók Bambusz padlók és szegélyek Laminált padlók Parafa burkolatok, parafa termékek Furnér parketták KRONO XONIC és KRONOSPAN vízálló padlóburkolatok WINEO exclusiv vízálló vinyl padlóburkolatok WOODLOOK SPC.

Mindenki saját ízlése szerint formálja, alakítja otthona berendezését, amelyben a lépcső és a korlát kapja az egyik leghangsúlyosabb szerepet. Kültéri járólapok a Praktiker kínálatában. Változatos és strapabíró kültéri gres járólapok több színben is elérhetőek.


Látogasson el webshopunkba!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések