2020. március 31., kedd

Pvc burkolat

PVC padló és Moduláris padlóburkolat tudnivalók. Kattintson a képre! PVC , linóleum, vinyl mindegyikről tudunk egy keveset, de nem eleget és gyakran még azok is keverik az anyagokat, akiknek az otthonában ezek közül valamelyik megtalálható. Pedig a különbség köztük nagyon is nyilvánvaló, sőt tapintható.


A régebben gyártottaktól eltérően a káros anyag kibocsátása elenyésző.

Szín- és mintaválasztéka az igazival vetekszik. Különböző kopásállósággal rendelkező termékek, melyek között mind lakossági, mind közületi felhasználásra találhatunk PVC -ket. A műfű könnyen karbantartható, természetes hatású burkolat. Válogasson kedvére a megtévesztésig hasonló műfű-típusokból! Különleges függönyeinkkel stílusosan öltöztetheti fel otthonát.


Több mint 300-féle fényáteresztő. A modulokból összeállított PVC burkolat új távlatokat nyit a kreatív tervezőknek.

A modulok szabályosan és akár teljesen szabálytalanul is fektethetők, csak a fantázia szabhat határokat. A klasszikustól a modern mintázatokig kijelenthető, hogy egytől egyig vidám tereket hoz létre, amiből árad a büszkeség. Az Önnek kínált 3D PVC falpanelek, amelyek könnyű PVC anyagból készültek, vastagsága mm, és alkalmas minden fal, belső tér burkolására. A 3D hatásnak köszönhetően tökéletesen utánozzák az általuk megjelenített anyagokat. PVC burkolataink alkalmasak konyhába, fürdőbe, mosókonyhába – minden olyan helyiségbe, ahol víz érheti a padlót.


A PVC burkolatok behozhatatlan előnyei közé tartoznak a tartósság és az ellenállóképesség is. Alapanyagukból eredően ellenállnak a legtöbb háztartásban használatos tisztítószernek. Leggyakrabban boltok, hotelek, vendéglátóhelyek, irodák, iskolák és lakóépületek burkolására használják. Semmiféle káros anyagot nem bocsát ki.


Sand Stone Slate PVC falpanel. Prémium minőség kompromisszumok nélkül. A gyermekek biztonsága nálunk elsődleges! Magyarországon egyedülálóan hivatalos engedélyünk van gyerek játékok.


A woodbe GCC alapanyag: fa, lágyító és PVC mentes. LVT vinyl vízálló burkolat TV műsor Media Factory.

Unsubscribe from TV műsor Media Factory? Minden jog fenntartva! A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Ha fal, akkor falpanel! Beltéri és kültéri design falburkolatok!


Parketta, laminált padló, vinyl- PVC burkolat , Woodplastic kültéri burkolat széles kínálata! A Fortelock Industry és a Fortelock Light vinyl ( PVC műanyag) padlólapok bátran használhatók ilyen környezetben is a 100°-os PVC összetételnek köszönhetően, amely tökéletesen ellenáll a kémiai anyagoknak és a felszíni víznek továbbá kopásálló és magasan terhelhető. A FLEXWALL dekorációs panelek alkalmasak dekoratív falfelületek kialakítására.


Anyagát tekintve, egy vékony, domború, üreges, nyomtatott PVC , amely jól imitálja a különböző struktúrákat, mint: csempe, tégla, fa, mozaik. Padlóburkolatok vásárlása és rendelése az OBI-nál. Léc, szegély, burkolatváltó kategóriában 4termék közül választhat a Praktiker webshopban.


Teremtsen egyedi enteriőrt, válasszon Praktikusan!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések