2020. március 5., csütörtök

Lábtörlő szőnyeg

Talán az egyik legismertebb, a gumiból készült lábtörlő. Hatékony, ha a szennyeződések eltávolításáról van szó. Időtálló lábtörlő , nem fogja hamar tönkretenni a gyakori használat sem.


De választhatsz kínálatunkból kókusz lábtörlőt is. Ezek is nagyon hatékonyak és dizájnosak. Találsz olyan kókusz lábtörlőt.

Először, bérszőnyegekkel egy piacvezető magyar cégnél, később saját vállalkozásként. Egyedi tervezésű lábtörlőszőnyegek gyártásával indítottam el cégemet. Ma már nem csak a lábtörlő szőnyeg iparban van méltó helyünk. Kiállítási, stand és egyedi tervezésű.


Hihetetlen akciók, egyedi termékek, készletről a HetiOlcso. A lakberendezési tárgyak között a szőnyeg az egyik legfontosabb eleme otthonunknak. Központi elem ami meleggé, barátságossá varázsolja a helyiséget. Rendezze be otthonát Praktikusan!


Mindegy, hogy az előszobában, a ház, lakás bejárata előtt, vagy a teraszon, vagy éppenséggel a pince bejárata előtt használod őket - egy praktikus lábtörlő mindig jól a ház körül.

Fedezd fel lábtörlő , valamint szőnyeg kínálatunkat, melyeket különböző méretben, fazonban és színben is megtalálhatsz kínálatunkban. Nagy forgalmú üzletek, irodák elé. Szennyfogó szőnyeg akció rendszeresen. BMagas minőségű PVC rácsos lábtörlő : Préselt, rugalmas, keresztrácsos PVC-ből készült lábtörlő szőnyeg , nagy igénybevételeknek kitett, forgalmas helyekre.


A keresztrácsos kialakítás lehúzza a cipőtalp szennyeződéseit. A szennyeződés átesik rajta, ami alatta könnyen összesöpörhető. A bejáratoknál csökkenti az elcsúszás veszélyét is, valamint növeli az épület esztétikai megjelenést.


A lábtörlő nem csak megfogja, hanem átmenetileg tárolja is szennyeződést. Cégünk több éve foglalkozik lábtörlő , ipari kül és beltéri szennyfogó szőnyegek forgalmazásával, bérbeadásával, szőnyegtisztítással. Szőnyeg emblémázás. Sőt 3-liter vizet is megtart, ami szoba hőmérsékleten elpárolog, mert a műszál szerkezet nem engedi, hogy magába szívja a nedvességet.


Egyedi mintával ellátott nagyméretű szőnyegek, szállodákba, irodákba. Legkisebb rendelhető mennyiség 100nm. Maximum méret egyben kinyomtatva 4mx25m. Egyedi megoldások padlóra, falra, bútorra közületi és kis felhasználóknak.


A lábtörlők téged szeretettel üdvözölnek az otthonodban, a sarat és piszkot azonban nem engedik be. Tisztább marad a padló és a szőnyeg , így nem kell olyan gyakran porszívóznod. Több lábtörlőnk alján csúszásgátló felület van, így stabil marad a lábtörlő , akár kívül, akár belül használod.


Jó nedvszívó képességű, könnyen takarítható, mosható, strapabíró kültéri és beltéri lábtörlők online rendelése.

Gumi vagy vinyl hátoldallal. Egyedi lábtörlő szőnyegek gyártása, Logózott lábtörlő , Logózott lábtörlő , Feliratos lábtörlő szőnyeg , egyedi szennyfogó szőnyeg. A JavasCript nincs támogatva a keresővel, vagy ki van kapcsolva.


A kert-vagy verandaajtó előtt i érdemes elhelyezni egy-egy kisebb lábtörlőt, hogy ezeken az ajtókon se jöjjön be. Ha valami egyedit és igényeset. Fürdőszoba szőnyeg. Laminált és vinyl padló. A merészséggel párosított mértékletesség.


Kifinomult stílusérzék szükséges hozzá, hogy a trendi vonalat követve az élénk, színekben merész életter. Hozzájárulok, hogy a Praktiker Kft. Egy modern szőnyeg mozgalmas lendületet visz a helységbe.


Egy-egy karakteres színe, pedig vidám ha. Strapabíró, könnyen tisztítható, minőségi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések