2020. március 19., csütörtök

Üvegtégla felrakása

Free Shipping on eBay. Házunk egyes részeit új megvilágításba helyezhetjük. Tehát nem csak a szakszerű elkészítés, (gondolok itt a különféle szabályok betartására), de maga a falazás is nehéz feladat. Habarccsal beépített üvegtégla : Ez a technológia az üvegtéglák beépítésének legelterjedtebb és legáltalánosabb módja.


Lényege, hogy az üvegtéglákat betonhabarcsba ágyazva, hálósan egymás tetejére pakoljuk. Burkoló munkadíjak segítik a fürdőszoba felújítás, átalakítás várható költségeinek ismeretét.

Milyen téglát vegyek? MÉRET: Ha már van egy kész fala ezt szeretnéd megdizájnolni, mindenképpen szeletelt téglát válassz, így a térből kb. Falicsempe felrakása.


A konyhában ékes lapszintező rendszert, a fürdőben fugakeresztet használtak. Lekerekített élvédő került a sarkokra é. Fényáteresztő falak címmel egy üvegtéglákból épített tusolófülke szokásostól eltérő kialakítását mutattuk be. A tégla rusztikus, mediterrán hangulatát semmi sem veheti el, kivéve, ha az nincs jól megcsinálva.


Senki ne gondolja, hogy még egy sor fal felhúzása szükséges, vagy a vésővel kell szép tégla falat varázsolnunk, már ha a körülmények adottak!

A hőszigetelt üvegtégla 5K hő átbocsájtó értékkel rendelkezik, ami erősen jobb, mint a sokak által ismert hagyományos üvegtégla értéke. Hagyományos üvegtégla maximum lépcsőházak. Matt sötét kék üvegtégla. Ha üvegtégla , akkor ma már nemcsak egy bevilágító felületre gondolunk, hanem annál sokkal nagyobb a. A legjobbkor jött a sorozat, mert most újítjuk fel a lakást.


Fürdőszoba, zuhanykabin, régi járólapra újat, üvegtégla beépítés, stb. Ezzel kapcsolatba lenne egy kérésem. Habarcsba rakott üvegtégla , melynek fugázó anyaga ugyanaz, a gondos simogatás ellenére nagyon durva a felülete.


Kérdésem, mivel lehetne simává tenni. A fehér csempék fugamagasságát az üvegtéglasorhoz igazítottuk: az üvegtégla és a csempe is centis a fugatávolsággal együtt, csak az üvegtéglák egy kicsit kisebbek, és vastagabbak a fugavonalai. A fugavonalak miatt fix helyre kellett kerülnie minden sornak.


Méregetés után a burkoló felragasztott néhány sor csempét az. Bontott tégla és üvegtégla fal, jobb oldalán címeres téglával. Hőszigetelő nikecell felrakása után a dilletácíós mozgásokat elkerülendő dryvit hálót helyeztünk fel és szeletelt téglával burkoltuk. A szükséges felület előkészítés után, Szeltelt tégla burkolás vakablakkal. Bontott és szeletelt téglával látványos és rusztikus egyedi burkolatot készíthetünk a konyhánk falára.


Nézd meg mire kell figyelned a tervezéskor és burkoláskor. A feladat: Egy kedves barátom most újította fel házát, ahol a fürdőszobában a zuhanyzó egyik fala üvegtéglából készült.

Mintafalainkat Horváth Balázs (Celldömölk) kőműves, burkoló szakember készítette. A mintafalak készítését igyekeztünk folyamatosan fotókkal. Ezt házilag általában kétféle technika alkalmazásával lehet egyszerűen elérni. Az üvegtégla felrakására és az élek lezárására kért meg.


Reklámozás nélkül szívesen adok tanácsot a szeletelt tégla felrakása , fugázása, felület. A technológia fejlődésével már nem számít megfizethetetlen luxusnak az üvegtégla fal: 5forintos minőségi téglaárral számolva (van olcsóbb is) egy négyzetméter falfelület a műanyag építőrendszert alkalmazva szerelési költség nélkül ezer, az önhordó alumínium, illetve keményfa szerkezeteknél ugyanekkora. A választás egy világos zöld gránitra- Lemon Ice.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések