2016. július 27., szerda

T20 trapézlemez

KÖZVETLENÜL a GyÁrtÓtÓl. Célunk a Pest és Jász Nagykun Szolnok megyei piacunk további bővítése és meglévő ügyfeleink további, magas színvonalú kiszolgálása. Kerítésként, tetőfedésként, oldalfalként egyaránt kitűnően alkalmazható termékünk a trapézlemez.


A mm – mm vastagságú horganyzott profillemezek egyszerű és rendkívül kis munkaigényű szerelést tesznek lehetővé csakúgy a szakmabelieknek, mint a barkácsolni vágyóknak. Erősségét bordázatos kialakítása adja, amivel a csapadékot is el tudja vezetni.

Az alábbiakban megpróbáljuk röviden, a teljesség igénye nélkül bemutatni a lemezek méretezéseihez szükséges adatokat, paramétereket. The document has moved here. Coverline-burkolati-rendszerek-tető-és-falburkolat-katalogus. A kerítéstartó lécre vagy fém szelemenre a trapézlemez.


A trapézlemez táblát igény szerinti hosszúságra vágjuk, így mi határozhatjuk meg a kerítés magasságát. A Martonacél immár sok éve töretlenül dolgozik azért, hogy a minőségi anyagokon felül olyan szakkiszolgálásban részesíthessen minden vásárlót, amivel könnyebben és sok esetben kevesebb hibával tudják megvalósítani építési vagy felújítási vágyaikat. A második trapézlemezt ehhez az elsőhöz illesztjük majd hozzá, méghozzá úgy, hogy átfedjék egymást hosszanti élüknél, alul pedig egyenes, törésmentes vonalat adjanak.

Ezáltal roppant tartós és esztétikus tető és egyéb felületet lehet készíteni. Minthogy a szerzői jogi védelem általános jellegű és a szerzőt a mű keletkezésétől fogva megilleti bármilyen külön intézkedés nélkül is, ezért a honlapokon elhelyezett tartalmak is a hatálya alá tartoznak. T-as trapézlemez. Különböző magasságú és bordakialakítású trapézlemezből több mint féle méret kapható, festett, horganyzott és alucink kivitelben.


Minél nagyobb a trapézlemez bordamagassága, annál nagyobb a teherbíró. Minden famintás trapézlemezre év gyártói garanciát adunk A jótállás a gyártási hibákra és anyaghibákra terjed ki és abban az esetben érvényes, ha termék beépítését megelőzően az Acéllemez. Minőségi magyar trapézlemez közvetlenül a gyártótól.


Kedvező árak, év garancia, országos kiszállítás. A bevonati rendszereknek és a minőségi acél alapanyagnak köszönhetően. Bármely trapézlemez profilhoz kérhet Q páramentesít Q réteg.


Kínálatunkban megtalálható a trapézlemez perforálás is a részletek az értékesítési osztályunkkal egyeztetend Qk. Fed Qszélesség 9Homlokzati kivitel Fed Qszélesség 984. II osztályú festett, de színhibás és alapozófestett trapézlemez horganyzott áron!


Ha más méretre lenne szüksége akkor érdeklődjön kollégánknál. A T14-es trapézlemez jellemzően oldalfalra alkalmazott profil, de kisebb tetőkre is beépíthető.

Garázsokhoz, lambéria helyett, konténerek burkolására, belső építészeti megoldásnak, vagy épület falának borítására kiváló választás. A trapézlemez széleskörű felhasználási lehetőségének köszönhetően rendkívül nagy népszerűségnek örvendő termékünk. Rendeljen egyedi hosszméretekben és napokon belül megkapja a kért méretben és mennyiségben. Kerülhet falra, tetőre, álmennyezetre, kerítésre egyaránt.


Element trapézlemezek egyedi méretre gyártva. Téglavörös trapézlemez verhetetlen áron! A lemez hosszát méretre vágjuk, így a kivitelezőnek csak azt kell felmérnie, hogy milyen hosszú legyen a trapézlemez , hogy a gerinctől a csatornáig gyorsan. Olcsó árak, új és használt. Kecskeméten, az számú főút Budapest.


Alumínium-cink ötvözettel a tűzihorganyzáshoz hasonló eljárásban mindkét oldalán bevont acéllemez. Az akciós cserepeslemezek minimum rendelési mennyisége m2! Cserepeslemez - SINUS Akciós termék.


A profilkitöltő trapézprofil alakra formált zártcellás habosított poliuretán (PU). A trapéz- és hullámlemezek beépítése után megmaradó profilhézagok időtálló lezárására alkalmas.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések