2016. július 8., péntek

Nagy kopásállóságú laminált parketta

Nagy kopásállóságú laminált parketta

A korszerű technológiával készülő laminált padló -ban fa alapanyagú, így bizonyos átmenetet képez a hideg- és meleg burkolatok között. A hétköznapi szóhasználat tévesen használja a laminált parketta kifejezést. Legtöbb esetben fautánzatú, azonban egyre gyakoribb a különböző dekorszínekben csempe és márvány. Igaz kisebb számban, de a parketta területén is felfedezhetünk olyan fogalmakat, amit csak azért mondogatunk, mert hallottuk valahol.


Nagy kopásállóságú laminált parketta

De aki mondta, az tisztában van a tartalommal is? Kell-e a lakásunkba vagy akár 33-as mérőszámmal rendelkező laminált termék vagy elégedjünk meg a 31-es. Felületén nagy kopásállóságú , mesterségesen előállított UV-álló, színtartó, famintázatú dekorfólia van.


Laminált padlóink a fa természetességét nyújtják. Választékunkban jó ár-érték arányú termékeket kínálunk, akár évig terjedő rendszergaranciával. A magas kopásállóságú típusok nagyobb igénybevétel mellett, például üzletekben, irodákban, szállodákban is megállják a helyüket, de akár otthonába is kiváló választás! Ha kérdése lenne, tegye fel nekünk megadott elérhetőségeink egyikén! Ez azt jelenti, hogy a lapok szélei úgy vannak elkészítve, hogy az egymás melletti lapok között egy „V”-alakú rés van, emiatt a lefektetett padlón szemmel jól látható határok vannak a lapok között.


Olyan helyiségekben, ahol magas a páratartalom vagy nedvességnek van kitéve a járófelület, korábban nem használtak laminált padlót. A köztudatban még mindig úgy él, hogy laminált padló jobb, ha nem érintkezik vízzel, mert felpúposodik. A vízálló laminált padlót azonban bármilyen helyiségben használhatjuk, akár a. Ezen legstrapabíróbb termékek akár nagy áruházak, középületek, irodaházak, hotellobbik forgalmát is tartósan bírják. AC5-ös szintű laminált padló ajánlatunk itt tekinthető meg. Jó tanács: kevesen tudják, hogy a forgószékek kerekei minden, még a legmagasabb kopásállóságú padlóburkolatok felületét is megviselik hosszútávon.


A nagy kopásállóságú laminált padló ráadásul nehezebben karcolódik, ezáltal is védettebb marad a laminált padló érzékeny belseje. Ha biztosra akarunk menni, vagy a fürdőszobába is laminált padlót szánunk, akkor már léteznek erre a célra speciális vízálló laminált padlók. Védelmet nyújt a laminált padlónak, és amennyiben ezt az anyagot használja, biztos lehet abban, hogy nem fog nyikorogni a parketta. Parkettázás után a burkolat azonnal használatba vehető!


Padlófűtés esetén Mindegyik laminált padlónk alkalmazható padlófűtés esetén. A tölgy természetessége a padlón Ha egyszerűen burkolható, természetességet, melegséget sugárzó burkolatot keres otthonába, a laminált padló a tökéletes választás: rendkívül egyszerűen fektethető melegburkolat, mely időtálló, és szinte otthonunk bármely helyiségében alkalmazható. Bfl-Stűzterjedés-gátlási osztályba tartozik (nehezen ég, nem keletkezik egészségre ártalmas gáz az égés közben). Kiválóan alkalmas iskola, óvoda burkolataként nagy terhelhetősége miatt.


Használható fürdőszobában, de akár a zuhanykabinban is. Ebből az anyagból készül kétféle padlóburkolat-, és egy falburkolat család. Padlóburkolatok: A Sono tulajdonságai: PVC-, klór- és lágyítómentes 1 szerves, ásványi alapú. Modern parkettában vagy éppen az örök klasszikus burkolatokban gondolkodik?


Vajon a szalagparketta, csaphornyos parketta , lamella parketta , ipari parketta , vinylpadló vagy a laminált padló iránt érdeklődik? Hordozóanyaga 7-mm vastag, keményfaőrleményből sajtolt, HDF lap. A laminált parketta megjelenésében a szalagparkettához hasonlít. Az IP33-as kopásállóságú az egyik leginkább kopásálló laminált padló. A 33-as szám a kopásállóság mértékét mutatja.


Ez egy extrém magas teherbírással bíró felület, így irodákban vagy középületekben is jól funkcionál, hiszen lassan kopik. Otthoni használatra kevésbé ajánlott, kivéve, ha a járófelületet kimagaslóan nagy igénybevételnek van kitéve. Az elmúlt három évben kapható parketta színek nagy része megszűnik vagy egyik osztályból átvándorol egy másik vastagsági osztályba. A nem stabil aljzaton a laminált parketta billegni fog, így a terhelés nem a lécekre, hanem az illesztésekre fog koncentrálódni.


Ez rövidtávon ahhoz vezet, hogy a nagy gondossággal lefektetett laminált parketta az illesztéseknél szétválik, esetleg betöredezik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések