2016. július 11., hétfő

Kingspan szendvicspanel árlista

A tökéletes termék megteremtéséhez első osztályú alapanyagok mellett a cégen belüli innovációra is szükség volt, melynek köszönhetően létrejött a forradalmi QuadCore hőszigetelő mag. Az alábbi oldalon megtalál és letölthet minden olyan dokumentumot, katalógust és termékismertetőt, amire esetlegesen szüksége lehet. Ennek segítségével termékeink újabb szintre léptek.


Kezdőlap › Elérhetőségeink Tárolt változat szendvicspanel árlista , kapcsolat, lépjen kapcsolatba velünk. Kingspan Magyarországon. Leértékelt és másodosztályú panelkészletünk folyamatosan változik, így. KINGSPAN – szendvicspanel árlista , kapcsolat szendvicspanel. IPN habbal szigetlet panelok.


Garancia Minket választva biztosra mehet: A külső acélfegyverzet szerves bevonatára projektalapú garanciát nyújtunk Önnek a mindenkori használatra vonatkozóan. Szendvicspanel raktárkészlet, ha nincs idő heteket várni… Raktárról azonnal elvihető különböző vastagságú tető- és falpanelek. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A szendvicspanel alkalmazott alapanyagai: A fegyverzet ( azaz a szendvicspanel külső-belső burkolata) lehet acéllemez, üveg és műanyag.


Raktárkészletünkben található PUR, PIR, kőzetgyapot töltetű fal és tetőpanelek, és lépésálló PIR szigetelő táblák. Az acéllemezek felületvédelme. A hűtőházi paneleket -40°C – 0°C közötti hőmérsékletre tervezték. Felhasználható: hűtő és újrafagyasztó helyiségeknél, élelmiszerek feldolgozási helyén, a szigorú higiéniai szabályoknak megfelelően. Szendvicspanel A szendvicspanel olyan könnyűszerkezetes építőelem, amely a szigetelő rétegből és az azt körbezáró lemezfegyverzetből áll.


Felhasználása egyre elterjedtebb, mivel könnyen, gyorsan szerelhető és esztétikus megoldás hőszigetelt tető, oldalfal és belső térelválasztók építéséhez. A tetőnek és oldalfalnak ásványgyapotos szendvicspanel , PUR habos. Szállításból visszamaradt minőségi szendvicspanelek csökkentett áron! Hírek, Trapézlemez, cserepeslemez, szendvicspanel egyedi árakon. Contact Info Cellspan Kft.


A tűzvédelmi osztály a szendvicspanel termék éghetőségére utal. Ebből a szempontból a neméghető anyagú szálas anyagokkal (kőzetgyapot) érhetjük el a legjobb osztályt (A2-sd0). A polisztirol éghetőség szempontjából a legkedvezőtlenebb, jobb a PUR-hab, és még előnyösebb az égésgátló adalékokkal rendelkező. Szendvicspanel A Metal-Sheet által gyártott szendvicspanelek jellemzően könnyűszerkezetes épületek függőleges, vagy vízszintes térelhatároló szerkezetei. Előnye a helyszíni szigeteléssel szemben, hogy csökkenti a kivitelezési pontatlanságból származó hőhidak kialakulásának veszélyét, illetve gyorsabb és egyszerűbb kivitelezést tesz lehetővé.


Tetőfedés – tető felújítás cserepeslemezzel akció! CSAK A HASZNOS mTETŐFELÜLETET SZÁMOLJUK! Elöregedett, beázó pala vagy cserépfedés cseréjéhez a legjobb választás a cserepeslemez. A Polmetál szendvicspanelek polisztirolhab, kőzetgyapot és PIR töltettel készülnek. Széles körben használhatók: tetőfedés, homlokzati vagy éppen hűtőházi projekteknél egyaránt.


Trimoterm TŰZGÁTLÓ szendvicspanelek A Trimoterm FTV és SNV tűzgátló panelek különösen jól alkalmazhatók olyan építési területeken, ahol magas fokú tűzállósági, hangcsökkentési és hőszigetelési követelményeknek kell eleget tenni. Szendvicspanel oldalfalra, álmennyezethez (PUR vagy PIR habbal) Az energiatakarékosság egyre fontosabb szerepet játszik az építőiparban, a szektor figyelme ennek megfelelően pedig olyan építőanyagokra irányul, amelyek már önmagukban hordozzák a magas hőszigetelési értékkel bíró alapanyagot is. Lindab Szendvicspanelek Az ipari, kereskedelmi épületek egyre népszerűbb tető- és falburkolati anyaga a kétrétegű bevonatos acél fegyverzet között hőszigetelő maggal (PIR vagy kőzetgyapot) rendelkező előregyártott szendvicspanel. Acélváz tartó szerkezet, szendvicspanel falak,.


Bontott panelek alkalomszerűen kaphatóak. Tetőpanel szendvicspanel eladó tető panel trapézlemez. Az Építőanyag rovat főként építkezésből megmaradt bontott vagy új építőanyagok hirdetéseit. Minden, ami szendvicspanel ! Ilyen légrés alakul ki a gerincelem és a tetőpanel között.


Szkesfehrvron , hengerts, tvlt. A profilszivacs megakadályozza hogy a por, porhó, bogarak és apróbb madarak bejussanak a tető alá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések