2016. július 14., csütörtök

Perforált lemez rozsdamentes

Pontos árakról, kérjük érdeklődjön telefonon! Az alábbi táblázat a KO33-as azaz W. A megadott árak, irányárak. A pontos árak számos tényezőtől.


Egyedi gyártású perforált lemezek.

Mezőgazdasági rostalemezek. Perforált lemezek ovállyukasztással. A hosszúkás alakú nyílások tetszetős külsőt biztosítanak a lemezeknek, amelyek nagyon jól felhasználhatók pl. Az ovállyukasztással ellátott lemezek a mezőgazdasági szezonmunkáknál is jól. A perforált lemezekkel számtalan formában és helyen találkozhatunk.


Legyen szó építőiparról, gépgyártásról, mezőgazdaságról, vagy akár az élelmiszeriparról, biztosan megtaláljuk a terméket valamilyen jelleggel. Az árlistában szereplő perforált lemez árak bruttó (általános forgalmi adót tartalmazó) telephelyi átvétel esetén érvényes egységárak.

MEVACO – Lenyűgözően egyszerű. Lemez : rozsdamentes , acél, tábla, tekercs, perforált , csúszásgátló, dekorációs, szines lemez , Italinox Hungária Kft. A lemez lyukmintázatát tekintve több méretben és formában – kör, négyzet vagy ovális is választható.


Jellemzően ötvözetlen anyagból készülnek, de elérhetőek egyéb alapanyagokból is, mint acél, saválló, réz, horganyzott. Rozsdamentes lemez , és egyéb vasanyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Collina galéria Megnézem.


Bambooshop galéria megnézem. Mutassa be ügyfeleinek, vevőinek kézzelfoghatóan az anyagokat, mintákat! Anyagtípusainkból és népszerű perforá. ROZSDAMENTES WEBÁRUHÁZ. Cégünk, a Luinox Kft.


Termékeink -ban az élelmiszeriparban, borászatban, söriparban kerülnek felhasználásra, ezért is állunk kapcsolatban helyi és országos szinten tejiparokkal, konzervgyárakkal, húsüzemekkel, pékségekkel. Tekintse meg az Inomix Kft. Számos felhasználási terület.


A rozsdamentes perforált lemezek a padozatba süllyesztett szellőző csatornákat fedik. Két lemez között szigetelőanyag kerül beépítésre és alulról ezeken keresztül szellőztetik a teljes mennyiségű cukorsilóban tárolt cukrot.

Az eltelt évek alatt számos változás és fejlesztés történt cégünk életében mint például minőségügyi rendszer bevezetése vagy új vállalatirányítási rendszer. Saválló ( rozsdamentes ) áruk. Mindenféle saválló ( rozsdamentes termék) a lemezektõl a napkollektorig.


Folyamatos feltöltés alatt! A kör, négyzet vagy ovális lyukasztású perforált lemez többféle lyukmérettel is választható, az expandált lemezeket rombusz mintával értékesítjük. A lyukasztási képek sokfélesége számos alkalmazásra ad.


Ha ennél hosszabb szálas terméket rendel, kérjük a megjegyzésbe írja meg a vágási méretet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések