2016. július 8., péntek

Asztali névtábla

Ellenőrizze az elérhetőséget és az árát, lépjen be vagy regisztráljon nálunk Bejelentkezés. Hasonlítsa össze az árakat! Ingyenes kiszállítás év minimum garancia napos visszavásárlási garancia – Mindent a cégért. Saját névtábla készítés egyszerű varázsló segítségével ajtóra, asztalra, postaládára, csengőre.


A gravírozott táblák patináns arany, ezüst, vagy hagyományos egyszerű színekben készülnek, kültéri vagy beltéri használatra. Praktikus asztali névtábla Kiválóan alkalmas konferenciákra, irodai asztalok, illetve egyéb pultokra elhelyezendő névtáblaként vagy egyéb asztali információs táblaként.

Szélessége pont az A4-es papírral megegyezik, így a beltartalom nyomtatása igen egyszerűen megoldható. Ha többet szeretne megtudn. Kiváló minőségű asztali névtáblák üvegtiszta akrilból és alumíniumból.


Az akriltáblát rögzítőrendszer tartja biztosan. Asztali névtábla , akril, alumíniumtalppal, ma x szé x 1mm, cs. Névtábla és cégtábla ajtóra. Igény esetén kétoldalú ragasztóval is feltehető, kérjük ezt a megjegyzés rovatban tüntesse fel.


Kültérre és beltérre is használható, ez utóbbi igényét szintén a megjegyzés.

A munkahelyek számos irodai kellékét (folderek, irattartók, dobozok, marketing célokat szolgáló laptokok, szórólaptartók), kereskedelmi üzletekben felhasználható termékek (kínáló dobozok, állványok, árcimke tartók, polcok, szekrények), kiállításokon, konferenciákon a termékbemutató eszközökön kívül különféle látványelemeket is kialakítjuk. We provide free dictionaries for almost every existing language and. Durable - the style of success. Cégünk a különféle kitűzők, névkitűzők és névtáblák széles választékát kínálja: akár exkluzív helyszínhez, eseményhez keres elegáns kitűzőt, akár munkatársai számára szeretne praktikus, cégarculatot kifejező névtáblát, a lent látható kitűző, névkitűző és névtábla választékunk közül biztosan megtalálja a legmegfelelőbb megoldást.


Egy szállodai rendszer főleg a szobák irányát, helyét jelöli, illetve az emeleteken található közösségi helyiségekről informál. Ez az oldal cookie-kat és egyéb technológiákat használ a jobb böngészési élmény érdekében. Tudjon meg többet arról, hogyan használjuk a cookie-kat, és hogyan lehet változtatni a beállításokat!


A Folprint Zöldnyomda Kft. Magyarország egyik innovatív nyomdaipari vállalkozása. Cégünk elsődleges tevékenységi köre a lézergravírozás a nyomdai és címkegyártási megbízásaink mellett. A Consystec asztali táblák széles körben alkalmazhatók. Ideális névtáblaként konferenciák, összejövetelek vagy hasonló események számára.


INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS Létrehozva 16. FLYERALARM Office-ban bizonytalan ideig szünetel. Budapest, Reményi Ede u. Egyoldalas névtartó, névtábla , konferencia névtábla. Legyen az recepciós névtábla , éttermi étlap, vagy különböző jelölő.


Legyen szó bármilyen eseményről vagy alkalomról, több ezer ingyenes Microsoft Office-sablon közül választhat.

Gyorsan belekezdhet iskolai, munkahelyi vagy családi projektjébe, és időt spórolhat a feladathoz tökéletesen passzoló professzionális Word-, Excel- és PowerPoint-sablonjainkkal. Ha egy igazán személyes és egyedi ajándékkal szeretnéd megörvendeztetni szerettei rokono baráto tökéletes választás lehet, ez a havi lebontású fényképes asztali naptár. A fotókat a grafika vidámsága harmonizálja, így minden hónapot öröm lesz az asztalodról viszont látni.


A naptár a következőket tartalmazza – oldalas névnapos és ünnepnapos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések