2016. július 21., csütörtök

Nívó biztonsági ajtó

Nívó biztonsági ajtó védi otthonomat: amellett, hogy gyönyörű, maximálisan megbízom benne. Külön köszönet a gyors és pontos munkáért, és azért, hogy a lakásban és a falon az ajtóbeszerelési munkáknak nyoma sem maradt, tökéletesen tisztán és rendezett környezettel vehettem át az új bejáratomat. Valódi biztonság egyedi méretben és színben.


Az alábbi adatok kitöltése után küldje el nekünk üzenetét és. Minden Nívó ajtót egyedileg, magas szintű szakértelemmel.

Ha lakását egyedi Nívó fém biztonsági bejárati ajtó védi, Ön teljesen nyugodt lehet. Ez a betörésvédelmi bejárati ajtó garantáltan nem enged be senkit lakásába, akit Ön kívül. Megerősített beltéri ajtó Közintézménybe szállítottunk beléptetővel ellátott ajtókat, biztonsági zárral. Amennyiben csak a betétet ( ajtó és beszerelés nélkul) szeretné vásárolni, annak a listaára: 13.


Az ajtó beszereléssel egyidőben megrendelt betét ára: 6. Szia Vicus, holnap küldök. Egyébként kívül sötét dió, belül világos dió és a kerete is sötét dió. Kívül van benne minta.

A honlapról felhívtam őket, kijöttek, felmérték,hogy mekkora ajtó kell, megbeszéltük a színeket és árat és rá hétre be is szerelték. Annyi extra volt benne,hogy ami a honlapon hirdetnek 125e-ért, attól egy kicsit erősebb ajtót kértünk. Az ajtó minőségére kell fokozott figyelmet fordítanunk, ahhoz, hogy megnyugtató védelemre törekedjünk. Egy szerkezetileg masszív fém biztonsági ajtónál is számít a vasalatok minősége. Biztonsági ajtók specialistája, otthon az egész országban!


Honlapunkat azért hoztuk létre, hogy biztonsági ajtóinkat (HiSec biztonsági ajtók , Gerda biztonsági ajtók és minőségi fém biztonsági ajtók) - a lehető legkedvezőbb feltételek mellett - beépítéssel az ország egész területére, szerződött futáraink rövid. Akár kültéri, akár beltéri HiSec biztonsági ajtó vásárlása a cél, itthon egyedülálló ajtótervezőnkben kiválaszthatja ajtaja típusát, színét és mintázatát! Bejárati ajtó esetén a biztonság az egyik, ha nem a legalapvetőbb szempont.


Családja jóléte és az Ön nyugalma forog kockán egy gyenge minőségű ajtó esetén. Számtalan biztonsági és kényelmi szint közül választhat. Az Ön otthonához illő biztonsági ajtó kiválasztásában segítenek ajtóösszehasonlító segédleteink. Mi kell ahhoz, hogy a betörő sikeresen bejusson egy házba? A biztonsági ajtók sokkal inkább szólnak a betörőknek, semmint Önnek, a tulajdonosnak.


Alapvetően két dolog kell: csend és idő. Ha egy betörő ezt a kettőt megkapja, nyert ügye van, hiszen nyugodtan munkálkodhat. Az ajtó ki- és bejárásra szolgáló nyílás, mely legtöbbször be is zárható.


Helyzete szerint egy épületben van külső és belső ajtó , utca-, udvar- és szobaajtó.

Cégünk mintegy éve foglalkozik bejárati ajtók forgalmazásával, vásárlóink nagy megelégedésére. Melyik a legjobb biztonsági bejárati ajtó ? Vannak ám olyan Cisa zárak, amiket pl. Válaszok a kérdésre.


DTP szerel, ami egy zár, de a világ legjobbjai közé tartozik, azt nehéz ám megberhelni (de nyilván senki nem állíthatja, hogy lehetetlen). A HiSec biztonsági ajtók MABISZ Termék-megfelelőségi ajánlással rendelkeznek. Eredeti acél HiSec ajtó a védjegy birtokostól! Országos beépítés és szállítás!


Cégünk éve forgalmazza a HiSec acél biztonsági bejárati ajtókat egész Magyarországon. Online rendelés és webáruház itt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések