2016. július 20., szerda

Acél tetőlemez

Huge Range Of Fluorescent Tubes. Guaranteed Next Day UK Delivery! Found BLT direct when searching the internet for Halogen MR16. Limited Time Offer.


Magánszemély vásárlása esetén: az adózás illetve számlázás nem változik, továbbra is -os áfa megfizetésével vásárolhat.

KÖZVETLENÜL a GyÁrtÓtÓl. Célunk a Pest és Jász Nagykun Szolnok megyei piacunk további bővítése és meglévő ügyfeleink további, magas színvonalú kiszolgálása. A megfelelő minőségű alapanyagból és megfelelő gyártási eljárással készült acél tető – mint a Swedsteel tetők – rendkívül hosszú élettartamot és 1-os megbízhatóságot kínálnak az időjárással szemben. Emellett kedvező fizikai tulajdonságai révén a kivitelezés könnyebb, gyorsabb, mely alacsonyabb.


A nagytáblás acél cserepeslemez az ezredforduló idején vált nép-szerűvé a hazai tetőfedő piacon. Az építtetők az esztétikumot, a tiszta munkát és a kedvező árat díjazták az új technológiában. A technológiai fejlődés által mind a felújítás, mind az új tető fedése esetében igazán kreatív megoldások születhetnek az előkorcolt tetőlemez , a trapézlemez vagy a cserepeslemez használatával, mert a kivitelező és a tervező egyaránt felhasználhatja a színes bevonatú, minőségi acélból készült tetőlemez.


Nálunk mindent megtalál ami a tetőfedéshez kell.

Tekintse meg reklámfilmünket, értesüljön folyamatos akcióinkról! Palatető felújítás garantáltan nem lesz többé palatető beázás! Gerard tető építés, tetőfedés éves szakmai múlttal.


Minden alapanyagunk európai gyártásból származik. Az árak a kívánt méretre gyártás költségét tartalmazzák. Tprofil, bordamagasság mm. Minthogy a szerzői jogi védelem általános jellegű és a szerzőt a mű keletkezésétől fogva megilleti bármilyen külön intézkedés nélkül is, ezért a honlapokon elhelyezett tartalmak is a hatálya alá tartoznak.


Kiváló minőség, megfizethető ár. Cserepes tető, tetőfedés, Lindab tető. Másodosztályú trapézlemez akció! Olcsó szendvicspanelek újra raktáron! BPtrapézlemez és cserepeslemez ingyenes szállítással mfölött!


Gyártási jellemzők. A bevonati rendszereknek és a minőségi acél alapanyagnak köszönhetően az ELEMENT trapézlemezek I. Könnyűszerkezetes épületeknél a váz nagy százalékban tartalmaz acél szelement, ami az oldalfalak, tetőszerkezetek, födémszerkezetek kialakításában kaphat szerepet. Cégünk palettáján a Z, C, U és Σ profil egyaránt megtalálható.

A szelemeneket horganyzott acélból, görgős gyártósoron profilozzák, ami lehetővé teszi. A Gerard lemez tetők az egyik legjobb megoldást nyújtják extrém időjárási körülmények (pl. viharok, hó és jég, jégeső, tűz) esetén. A mai legmodernebb síklemezes acél tetőfedés a legfejlettebb hazai technológiának és a több évszázados bádogos szakmai tapasztalatok ötvözetének köszönhetően.


A hagyományos, helyszíni bádogos síklemezes tetőfedést meggyorsítja a tetőprofil méretre gyártása és előkorcolása – illesztési kialakítása – amely. Azóta sokan lemásolták az eredeti megoldást, de a vállalat manapság is a világ legnagyobb gyártója ezeknek a termékeknek. Hajlított trapézlemez eladó! Acél trapézlemez db. Eladó hajlított trapézlemez gépjármű, pótkocsi felépítmények oldalának, gabona válaszfalnak.


Horganyzott szerkezeti acél µm-es matt, szemcsés faktúrájú szerves bevonattal. Jótállási időszak: év. Vissza a tetejére Tetőfelújítás AKCIÓ.


Tetőfedés – tető felújítás cserepeslemezzel akció! CSAK A HASZNOS mTE.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések