2016. július 19., kedd

Szigetelés veszprém

A SZÖLLŐSKEI SZIGETELŐ KFT több mint éve, lapostetők pincék, teraszok, aljzatok, tározók, víz- és hőszigetelésével, foglalkozik. Oldalunkon bemutatjuk az általunk használt különböző technológiákat, elkészült munkáinkat. Webáruházunkban polisztirol hőszigetelések és kiegészítőik teljes választékát megtalálja.


Homlokzati, lábazati és lépésálló hőszigetelő rendszerek akciós áron. Kérje tanácsadóink segítségét hőszigetelés rendszere kiválasztásában.

Vállaljuk családi házak, lakó épületek, iskolák, óvodák, irodaházak stb. Veszprémben és környékén! A falak vizesedésének nagyon sok oka lehet, többek közt a talajvíz, a csapadék, épületgépészeti probléma és a párásság.


Ezeket talán nem is kell részletezni, de levonhatjuk a következtetést, hogy a szigetelés gyengesége, esetleg hiánya az oka a vizesedésnek. Austrotherm technológiai szigetelés AUSTROTHERM technológiai szigetelés Úsztatott padlók készítésénél a hőszigetelő, illetve lépéshang-szigetelő lemez és az úszó betonréteg közé polietilén fóliát kell elhelyezni. Utólagos vízszigetelés, falszigetelés, rövid határidővel.


Szigetelőanyagok vásárlása és rendelése az OBI-nál.

Ha lambéria vásárlásán gondolkodik, jó helyen jár. Ingyenes szaktanácsadással és nagy készletekkel várjuk Önt! Továbbá hajópadló, teraszburkolat, gyalult deszka, osb lap, fafestékek más termékek is várják a kedves vásárlót.


Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget! Amennyiben árajánlatot szeretne kérni, vagy kérdése van kérjük szíveskedjen kitölteni az alábbi űrlapot, és kollégánk hamarosan. Keressen bennünket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén! PEAKSTON Flexafol egykomponensű, oldószermentes, repedésáthidaló, varratmentes kenhető szigetelés. A termék beltérben, normál vizes helyiségek, pl.


WC-k toalettek szigetelésére használható padló- és falfelületen egyaránt. Felülete közvetlen kerámiaburkolattal burkolható. A bitumenes palatetőre való rendszereink előnye, hogy a szigetelőanyag nem terheli a tetőt, tökéletes vízszigetelést eredményez, gyors és gazdaságos megoldást nyújt az esztétikus 3D mintázatú megjelenés mellett.


Bitumenes rendszereink tökéletes víz és hőszigetelést biztosítanak. Társasházaknak egyedi. Hőszigetelés, szigetelés , hőszigetelő rendszer a legjobb árakkal a JOLA üzleteiben!


A cellulózszigetelés rendkívül jó védelmet nyújt télen a hideg, nyáron pedig a meleg ellen.

Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk! Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Vízszigetelés, falszigetelés, utólagos szigetelés , vakolás Téged is bosszant, hogy a házad vakolata salétromos, feltáskásodik, a levegő dohos, a falak penészesek, a festék lepereg, csak mert nem elég jó a vízszigetelés? Kazán, gázkazán, vegyestüzelésű kazán, bojler, gázbojler, radiátor, fürdőkád.


Minden információ megtalálható a weboldalunkon. Ha ön most építkezik Vas megyében, vagy tervezgeti Zala megyei otthonának a felújítást energiatakarékosságból, akkor gondoljon a szigetelésre is! A vizszintes szigetelés megoldása, a falat szigetelni kell. Vakolatcsere is szükséges a fal teljes kiszáradása után. Mind a kettő szükséges a végleges megoldáshoz.


A vakolatjavítás nem pótolja az épület szigetelését. A szigetelés nem tudja felújítani a vakolatot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések